search

Ferieboliger i Østrig

I Østrig findes utallige seværdigheder samt kulturelle og naturmæssige oplevelser, som fortjener at blive "opdaget". Her venter de smukkeste alpepanorama, bjergtoppe med frisk luft, samt en veludviklet infrastruktur. I hele Østrig venter mange forskellige kulturelle oplevelser og spændende byer, hvior I mødes af den meget gæstfrie befolkning. I vil uden tvivl få et smil på læben, når I hører den charmerende dialekt. Om sommeren mødes I af et grønt og frodigt land, med mange solskinstimer. Bjergene byder på alle muligheder for, at være aktive i naturen. I finder mange gode vandre - og cykelruter, som tager jer gennem de smukke landskaber. Om vinteren er det i de sneklædte alper at mange feriegæster slår sin folder. Hos dansommer kan I også sagtens finde en feriebolig i Østrig, som passer til en vinterferie med masser af skiløb. Udover dette er der mange spændende storbyer, som kan opleves i forbindelse med sommerhusudlejning i Østrig.

Oplev det alsidige Østrig

På grund af sin gunstige geografiske beliggenhed i Europa rummer Østrig en fascinerende blanding af mange forskellige europæiske kulturer, og landet har en enorm kulturrigdom. Om det er i bjergene, i vindalene eller i byerne er der næsten uendelige muligheder for at opleve nogle af landets kulturskatte. Byer som Wien og Salzburg er sande guldgruber af musik, malerier og smukke bygninger, og overalt i landet er det muligt at finde store oplevelser for både øjet og øret: På borge og slotte, i koncertsale og operahuse, ved festspil og lokale folklorearrangementer.

Naturen omkring jeres feriehus i Østrig

Østrig består af ni delstater, som landskabsmæssigt er meget forskellige. Naturen byder på både forrevne, sneklædte bjergtinder, blidt alpeland og grønne, frodige dale, mørke grotter, krystalklare bjergsøer, brusende floder, vandfald, vældige skove, bakket vinland og langstrakte, frugtbare sletter.
Overalt findes hyggelige, gamle byer med krogede gader og små spisesteder, hvor man kan nyde et måltid mad omgivet af den gæstfrie, østrigske befolkning.

Aktiv ferie i Østrig

Den fantastiske natur og den friske, klare luft giver masser af muligheder for forskellige slags fysisk udfoldelse som f.eks. vandreture, bjergbestigning, klatring, ridning, sejlsport, dykning, fiskeri, kajakture, golf, cykling, mountainbiking, drageflyvning og naturligvis skiløb.