Jul og nytår i sommerhus

Nogle gange er der behov for ekstra plads og senge, når hele familien gerne vil holde jul og nytår sammen. Lad jer ikke begrænse af hvor mange gæster I kan samle til disse to dejlige højtider, men lej et sommerhus med lige den plads I har brug for.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Julehygge med plads til alle i et sommerhus 

Hos dansommer finder I sommerhuse i hele Danmark, hvor I kan samles til enten jul eller nytår eller sågar til begge dele. Uanset om I er en familie på 6 eller I skal samle den helt store familie på måske 15 personer, så kan I finde et sommerhus der passer dertil. I vælger selv om det skal være et hyggeligt, klassisk sommerhus eller nyt og moderne med alle tænkelige faciliteter.

Nyd at I kan være sammen om de hyggelige forberedelser, i stedet for at én står med hele planlægningen, indkøb og madlavningen.Brug et par dage på at gå friske ture i området, besøge et lokalt julemarked eller få købt den sidste julegave i en af de lokale butikker. Måske kan I finde et sted nær sommerhuset hvor I kan tage ud og fælde jeres eget juletræ. Det er altid en hyggelige og sjov oplevelse for hele familien. Når I kommer hjem til sommerhuset igen, kan I varme jer ved brændeovnen eller måske hoppe en tur i den indendørs pool eller i sauaen, hvis I vælger et sommerhus med lidt ekstra luksus..  

Nytårsfest som I ønsker det

Når nytåret står for døren, kan I samles til en festlig aften med god mad og lækker champagne. Nogle vil gerne holde den helt store nytårsfest, med alt hvad der høre til og mange glade nytårsgæster. Udvalget af sommerhuse med plads til 12 personer og flere er stort, så glæd jer til et brag af en nytårsfest, hvor alle kan hjælpe med forberedelserne og få et par glas chamapgne, uden at skulle bekymre sig om hvem der skal køre hjem.

Kan I bedre lide en mere stille aften, måske bare for to eller sammen med et par venner? Så tag et kig på de mange mindre sommerhuse, hvor I uden problemer kan holde en hyggelig nytårsaften. Her kan I nyde roen, væk fra festfyrværkeri og nytårsløjer, mens I sammen tager hul på det nye år.

Måske har I også en hund som ikke er så glad for det bragende nytårsfyrværkeri? Så er det oplagt at leje et sommerhus, hvor I kan komme lidt afstand af det hele. Hos dansommer finder I et stort udvalg af sommrhuse, hvor jeres hund altid er velkommen som gæst.

| Administrator