Efterårsferie i sommerhus

Efterårsferie i Damark er tiden hvor hygge er i højsæde. Nyd at tage væk et par dage eller måske hele ugen og få tanket energi til vintermånederne.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Masser af gode oplevelser i efteråret 

I Danmark er der masser af aktiviteter som kan gøre efterårsferien både sjov, hyggelig og spændende. Smut i skoven og find kastajner, som I kan forme til de sjoveste dyr hjemme i sommerhuset. Tag hue og vanter på og tag til stranden, hvor efterårets vinde ofte skyller spændende ting op på stranden. Mange forlystelsesparker holder også åbent i efterårsferien, og omdannes til Halloween parker med græskar, skeletter og masser af uhygge - på den gode måde.

I et sommerhus har I alle muligheder for at slappe helt af og hygge jer med familien eller vennerne. Tænd op i brændeovnen, sæt boller i ovnen og læs en god bog eller sæt yndlingsfilmen på - det er efterårshygge efter alle kunstens regler.