search

Hytte i Norge

I Norge eksisterer en kultur, som er meget lig vores danske sommerhuskultur. I Norge er ordet sommerhus blot skiftet ud med ordet hytte. Et ferieophold i en hytte er bestemt nordmændenes foretrukne ferieform. En ferieform hvor nærvær, hygge og ture i naturen er i centrum, præcis på samme måde, som mange bruger de danske sommerhuse.  Vil I også gerne holde ferie i en hytte i Norge, så lad jer inspirere blandt de mange hytter samt andre ferieboliger, som vi udlejer i Norge.  

Hytte i Norge

Sommerhus, ferielejlighed eller hytte i Norge - valget er jeres

Hos dansommer har vi mange års erfaring med hytteudlejning i Norge og tilbyder hele spektret fra femstjernede luksushuse til "tilbage til naturen"- hytter af en enkel standard, hvor I virkelig kan opleve den traditionelle hytteferie. For de mindre rejsegrupper er der også et godt udvalg af ferielejligheder i Norge. Fælles for alle ferieboliger i Norge er, at I altid vil være tæt på smuk natur, enten i form af fjord, fjeld eller skov.

Det aflange land frister med et uendeligt udvalg af oplevelser i en varieret og smuk natur. Når I lejer en hytte i Norge, vil I, i tillæg til de mange imponerende oplevelser, få en høj grad af frihed til at afholde den ferie, I drømmer om. En privat hytte eller sommerhus i Norge giver nemlig plads til at planlægge feriedagene i Norge, som I ønsker og der er samtidig plads til de spontane indsalg.

Der er udlejes hytter og feriehuse i Norge i alle størrelser og former over hele landet, hele året rundt. For Norge er nemlig en vidunderlig destination på alle tidspunkter. 

Oplev den vildeste natur fra en hytte i Norge

De imponerende og kontrastfyldte naturoplevelser er for mange den primære bevæggrund for, at vælge Norge som rejsemål. Og en ting er sikker, hvis I vælger at leje en hytte i Norge, kan I se frem til naturoplevelser i verdensklasse.

Blandt de utallige naturattraktioner vil I både opleve de vidstrakte udsigter over fjelde og dale, hvor der er plads til stille stunder, mens tankerne flyver. I vil også opleve naturattraktioner som vil tage pusten fra jer og få hjertet til at banke lidt hurtigere af bare spænding.

Gennem hele Norge venter storslåede naturoplevelser, som f.eks. disse tre.

604 meter over Lysefjorden, kan I opleve en af de mest ikoniske og ikke mindst fotograferede naturattraktioner, Preikestolen. Efter vandreturen kan I, på det flade plateau, nyde en endeløse udsigt over fjeld og fjord. 

Midt i Norge, nær byen Brønnøysund, kan I opleve endnu en ikonisk naturoplevelse, bjerget Torghatten. Midt i bjerget er et 35 meter højt og 160 meter langt hul. Der er en god vandresti op og gennem hullet. 

Brusende fosser er også en stor del af den norske natur. Steinsdalsfossen er et af de flotteste vandfald i Norge. I kan, på den anlagte sti, komme helt tæt på det 50 m høje vandfald - og det endda uden at få våde fødder. 

Lej en hytte i Norge og oplev Preikestolen

Aktiv ferie i Norge - opdag Norge skridt for skridt

Ferie i Norge byder på utallige vandremuligheder for både nybegyndere og erfarne vandrere. Uanset alder og kunnen er der noget for hver smag - fra spadsereture langs floddale til mere krævende strækninger. Vandrestier af forskellige længder fører forbi høje bjerge og gennem store skove. På markerede vandreruter kan man udforske landet enten på egen hånd, eller i en gruppe med eller uden ledsagelsen af en erfaren turguide. Lad vandreturen begynde ved feriehuset!

Cykelferie i et vidunderligt norsk landskab vil man huske hele sit liv. Og hvor ellers end i det solrige Sydnorge er der et mere perfekt sted til det? I kan tage på de dejligste cykelture om dagen og bagefter slappe af i de hyggeligste omgivelser i jeres feriehus i Norge. Kontrasten mellem aktiviteter om dagen og hygge om aftenen, bevirker at kroppen og sjælen hurtigt kommer i sving igen.

Vinterferie i en hytte i Norge 

Norge er ikke bare et godt rejsemål til sommerferien. Norge er også perfekt til en skiferie og et sandt paradis for alle, der elsker ski og sne. Næsten overalt i landet ligger langrendsløjper.

En ferie i en hyggelig hytte i Norge, er en fortryllende oplevelse om vinteren. Mange af vores feriehuse er beliggende i nærheden af pister og løjper og danner den perfekte base for en uforglemmelig skiferie i Norge. Det gælder både for langrend, alpin eller snowboard. Derudover byder vinterferie i Norge på anderledes og spændende eventyr. Prøv f.eks.hundeslædetur, kanetur, kælkning og scootersafari.

Oplev et fortryllende Norge - book en skiferie i en hytte i Norge.

Glem ikke at tage fiskestangen med!

Oplev lystfiskerens land af uendelige muligheder. Om der fiskes I små åer, der løber ned fra høje fjelde, i dybe fjorde, rivende laksefloder eller stille søer i bjergene. Både debutanter og erfarne fluefiskere får noget ud at fiske i Norge. Her er alt: fiskerigdom, majestætiske landskaber og et enormt afvekslende landskab langs meget rene vandløb.

En afslappende ferie uden sammenligning kan nydes imellem fjorde og fjelde. De fleste af vores feriehuse ligger i nærheden af vandet, og egner sig udmærket til fritids- og lystfiskeri. Og glem ikke at det er gratis at fiske ved kysterne og fjordene!

Hold ferie med dansommer i Europa.