Aktivitets-sommerhuse

Hos dansommer kan du leje skønne sommerhuse, der som fast inventar indeholder populære indendørs aktiviteter som bordtennis, billard eller airhockey.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Vi kalder disse sommerhuse for "Aktivitetshuse", og de er perfekte til ferie på alle årstider – også når det regner eller sner.

Alle sommerhuse, der er udvalgt til aktivitetshuse, lever naturligvis op til den sædvanlige, høje dansommer-kvalitet med smagfuld indretning og en høj grad af komfort. I en del af sommerhusene vil der udover de nævnte aktiviteter være yderligere aktivitetsmuligheder som f.eks. dart, PlayStation eller motionsredskaber.

Desuden byder flere af disse sommerhuse på f.eks. petanque- volleyball- eller badmintonbane i tilknytning til sommerhuset, så der er masser af gode anledninger til at få rørt kroppen og dyrke fællesskabet både ude og inde, når I holder ferie i et aktivitetshus . Og det allerbedste er næsten, at ligegyldigt hvor meget I benytter jer af aktiviteterne...
-så er det ganske gratis!

Aktivitets-sommerhuse er perfekt til leg og hygge 

Aktivitets-sommerhuse er det ideelle valg, hvis I gerne vil bruge ferien på andet end shopping, badning og lange gåture eller blot ønsker at kombinere afslapning i et sommerhus med lidt sportslig aktivitet. Her er der mange timers sjov og underholdning i sommerhus for såvel store som små feriegæster.

P.S. I er selvfølgelig altid velkomne til også at medbringe jeres egne spil til udendørs- og indendørs leg.

| Administrator
(Først publiceret )