search

Sommerhuse i Sverige

At holde ferie i sommerhus eller hytte i Sverige er en dejlig oplevelse, fordi vores naboland er så stort og fyldt af modsætninger. Moderne motorveje fører jer fra sandstrandene under noget, der minder om Middelhavssol i syd til polarlyset, der oplyser himlen højt mod nord. Derimellem ligger de kæmpemæssige dybe skove, hvor mennesket ikke er hersker, men blot er gæst. Bjerge, floder, og fredfyldte søer, hvor aborrer og gedder holder til giver jer en fantastisk oplevelse når I holder ferie i Sverige. Når I lejer et feriehus i Sverige venter en ferie fyldt med ro, spadsereture over duftende enge, fiskeri, kanoture og svømmeture i det klareste søvand. 

Oplev gæstfriheden, når I holder ferie i et sommerhus i Sverige

Svenskerne er enormt gæstfrie og hjælpsomme og vil være jer til stor hjælp, når I ferierer i nabolandet. I er selvfølgelig i private omgivelser, når I lejer et sommerhus eller en hytte i Sverige, men lige så snart, I begiver jer ud i lokalområdet, vil I opleve, hvordan de ønsker at gøre jere ferie så god og bekvem som overhovedet muligt. Når I holder ferie i et feriehus i Sverige, vil I samtidig også opleve, at det ikke kun er menneskene, der er søde og naturen, der er smuk. Det er byerne bestemt også, så giv jer endelig tid til shopping i Malmø, til et restaurantbesøg i Gøteborg eller til en vikingeudstilling i Stockholm. I øvrigt er der om sommeren et stort udbud af musik-, sports- og kulturfestivaler. 

Der er bestemt også mange oplevelser for de yngste i familien, når I lejer et feriehus i Sverige. Landet rummer mange forlystelsesparker med afsæt i historierne om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg, westernbyer og meget andt. Samitidg vil de mange søer, skove og enge også inspirere til mange, dejlige lege og gyldne stunder. 

Feriehus eller hytte til vinterferie i Sverige

Sverige er en oplagt vinterferiedestination, og vi har mange feriehuse i Sverige, der ligger ideelt for jer, der ønsker at forbedre jeres skiløb. Naturen er på en gang imponerende og imødekommende og rummer skiferieoplevelser for hele familien. Når I lejer jeres eget feriehus i Sverige har I mulighed for at boltre jer på pisterne, og at komme hjem til trygge og private oplevelser.