search

Sommerhus i Marielyst

I over 100 år har Østersøkystens perle på Falster, Marielyst, været den største og yderst populære feriedestination, når der lejes sommerhus i Danmark. De ca. 700 fastboende får i højsæsonen besøg af op til 50.000 gæster, som bl.a. lejer et sommerhus i Marielyst. De kommer ikke ganske tilfældigt men drages af den helt store attraktion, den børnevenlige badestrand på 20 km. med fint og blødt hvidt sand. Sommerhusudlejning i Mariekyst kan vifte med ”Det Blå Flag” for høj badevandskvalitet og sommerhuse i Marielyst ligger ved den strand, som for tredje år i træk er blevet kåret som landets bedste.

Hvis det ikke skal være strandliv, så har Marielyst en masse attraktioner og aktiviteter for ung som gammel. Fra et sommerhus i Marielyst er der ikke langt til minigolf, paintball, gocart eller fodboldgolf. Sommerhuse i Marielyst kan også være et perfekt udgangspunkt for runder på den lokale golfbane eller de fem andre på Lolland-Falster. Skal aktivitetsniveauet være knapt så højt, så tag fra sommerhuset i Marielyst ind til centrum af byen og gå på shopping eller nyd en kølig drink på et af udskænkningsstederne. Når aftenen falder på og håret sat i et sommerhus på Marielyst, så er det ind på de gode spisesteder og efterfølgende måske en svingom på de lokale dansesteder.

Sommerhuse på Marielyst findes i mange forskellige modeller. dansommer tilbyder sommerhuse i Marielyst til fire og op til 24 personer. Der er altså alle kategorier af sommerhuse, lige fra det lille hyggelige træhus til flerfamiliehuset med fire badeværelser og 10 soveværelser. Sommerhusudlejning i Marielyst har tradition og stadig fornyelseskraft. Sommerhuse i Marielyst bringer generationer sammen. Sommerhus i Marielyst er det sikre valg for succes.

Vælg i blandt alle vores sommerhuse på Falster.