Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 08.00-20.00, Lør: 08.00-15.00

menu icon Menu

Sommerhuse på Bornholm

Sommerhuse på Bornholm

Bornholm er den altid fascinerende solskinsø, hvor hele Skandinavien mødes og bliver forenet. Bornholm er bare dejlig. År efter år sætter mange feriegæster kursen mod Bornholm for, at opleve øens mange kontraster og store udbud af seværdigheder og attraktioner. Her er virkelig noget der kan tiltale enhver, uanset om det er oplevelser i naturen, spændende museer eller smukke omgivelser til ren ferieafslapning der søges. 

Nyd naturen på Bornholm

Fra et sommerhus på Bornholm kan I nyde den fantastiske natur. Når i holder ferie i Danmark, vil i ofte opleve at Naturen er varieret, kontrastfuld og rummer det hele. Men Bornholm er anderledes, den rummer nemlig hele det nordiske spektrum på ganske få kvadratkilometer: Mod nord de dramatiske, forrevne klippekyster, dybe stenbrud og vandfald, mod syd kilometervis af hvide sandstrande og små snørklede laguner. Midt på øen kan I opleve et blødt og bølgende bakkeland og store, smukke bøgeskove med hemmelighedsfulde skovsøer. Overalt på Bornholm er der gode vandre- og cykelstier, og de skyggefulde skove inviterer til at medbringe madkurven og snuppe sig en hyggelig picnic, men hele familien. Et kig på kortet over Bornholm viser, at øen vrimler med masser af små, maleriske fiskerlejer, hyggelige havnebyer med en afslappet stemning, der har masser af kunstnerværksteder og gallerier samt gårdbutikker med produktion og salg af lækre, friske specialiteter fra Bornholm. 

Når det gælder lokale spectialiteter, bør du naturligvis aldrig forlade Bornholm uden at have smagt de berømte nyrøgede sild fra et af øens mange røgerier, en variant af denne ret er specialiteten "Sol over Gudhjem", som er et must at samge på din ferie på Bornholm. I de små havne finder I røgerier, hvor de sølvfarvede sild bliver til gyldne "bornholmere". Man køber silden friskrøget og spiser den straks, noget som er rigtigt sjovt at prøve - man rejser nærmest ind i en lille tidslomme. 

 

Nyd ferien i et sommerhus på solskinsøen Bornholm

Bornholm er kendt for sit gode vejr og og den meget lange sommer, der kan virke helt subtropiske. Her er flere solskinstimer end du kan opleve noget andet sted på en ferie i Danmark. På Bornholm vil du møde en ro og idyl, som du meget sent glemmer. Bornholm skal opleves! Man kan altså få sig en rigtig badeferie på Bornholm fra et sommerhus på øen. Der er et utal af gode og berømte strande på øen, som bare skal besøge. Det samme gælder de mange hyggelige og lidt mindre besøgte skovsøer, som i kan find inde midt på Bornholm. Det største must og den mest berømte attraktion på Bornholm er nok, det store Hammershus Slotsruin, der ligger ved Allinge Sandvig. Fæstningen blev bygget i 1250 af den danske konge, til at beskytte øen mod invasion fra bl.a. Sverige. Fæstningen er strategisk godt placeret på en klippetop 74 meter over havets overflade og med den smukkeste udsigt ud over Østerøsen. På en god dag, kan man nærmest se den sydlige spids fra ruinen. Hammershus er faktisk Skandinaviens største fæstning fra Middelalderen og er bestemt et must see, uanset om I er interreserede i historie eller på ferie med familien på Bornholm. En af de andre store ferieoplevelser pFtempelå Bornholm, er et besøg til en af de fire tilbageværende rundkirker på Bornholm. Østerlars rundkirke på Bornholm, er den største rundkirke i Danmark, af i alt 7 kirker. Kirkerne har alle dage været omgærdet af mystik, hvorfor blev denne type kirke bygget netop her? Og har der været tempelriddere på Bornholm? Snup jer en rundvisning ved den store Østerlars rundkirke og bliv meget klogere på øens historie og mystik! 
 

Besøg de mest populære byer på Bornholm fra dit sommerhus

På Bornholms Nordspids finder man de to hyggelige feriebyer Allige og Sandvig, der er nogle af de mest besøgte feriebyer på Bornholm. I de hyggelige byer, kan i blandt andet gå på opdagelse blandt gamle bindingsværkshuse og finde de lille museum, Tømmehuset. I Alligene Sandivg, finder I også den gamle bydel, hvor de ældste af husene er bygget i Gotisk stil. Lidt udenfor byen, kan I se den store obelisk, der står til minde for de russiske soldater, der faldt under 2. Verdenskrig. Lidt nord for den store by Rønne, finder I Hasle. Her er der også masser af se. Man kan for eksempel tage forbi runkirken Nykirke, der blev bygget i det 14 århundrede. Omkring Hasle er naturen enestående og I vil kunne opleve gode badestrande og smukke skove, hvor i kan tage en vandre eller cylkeltyur. Tæt på Hasle finder i også den store Granitklippeformation Jons Kapel, der bestemt er et besøg værd. Lejer man et sommerhus i Danmark i juli, kan man tage forbi Herring Festival, hvor der er sang, musik, dans og massere af specialiteter i form af kunst, mad og drikke. Den sidste populære by, som vi beskriver i denne inspiration-til-hvad-man-kan-lave-på-Bornholm-tekst, er Gudhjem. Fiskerbyen, der af navn nok er bedst kendt fra retten sol over Gudhjem, der inkluderer sild, har rigtigt meget at byde på! Byen ligner er en gåtur værd. Her kan i se den gamle mølle, de smukke gamle huse og den hyggelige havn, hvor i kan få jer en is. Der er også et sjovt lille museum i den gamle stationsbygning, som i kan besøge og få lidt mere historie om Gudhjem. 
Se opalsøen fra dit sommerhus på Bornholm

De bedste oplevelser i naturen på Bornholm

Christiansø og Frederiksø: Bedre kendt som Ertholmene, ligger disse små øer 20 kilometer fra Bornholm. De fleste øer er ubeboelige, men der bor lidt under 100 mennesker på de to hovedøer, Christiansø og Frederiksø. Øerne hører under forsvarsministeriet og her kan I se en masse batterier og fæstninger, der gennem tiden har forsvaret øen og Danmark. På jeres tur kan i også se en lang række fugle, der holder til på de små klippeskær, ovenvande. Disse øer er en heldagstur, men en rigtig god oplevelse for hele familien. Lej et sommerhus i Danmark på Bornholm og udforsk Danmarks østligste punkt.   

Helligdomsklipperne: På Bornholms nordside, finder man Helligdomsklipperne, der er nogle store klippeformationer, helt ude ved kysten. Ved et besøg her, kan i tage en tur op på udkigspunktet eller besøge en af de mange huler, der gemmer sig i landskabet. Om sommeren kan man tage på en bådtur ved helligdomsklipperne og se dem fra vandsiden. 

Ekkodalen, Rytterknægten, Paradisbakekrne og rokkestenen: Midt Bornholm finder I den store skov Almindingen, som byder på lidt af hvert. Med et sommerhus på Bornholm, er I aldrig langt fra sjov og spænding i de fantastiske omgivelser midt på øen. Lav en dag ud af det, og besøg disse fire højdepunkter på ferie ferie på Bornholm. Stop 1, Rytterknægten. Bornholms højeste punkt med tårnet Kongemindet, som stikket 162 meter over havet overflade. Herfra får i en fantastisk udsigt over Bornholm. Stop nr 2.  Midt i Almindingen, finder i Ekkodalen, som er Danmarks længste klippedal og som strækker sig hele 15 kilometer gennem skoven. Her er det sjovt at råbe: "Hvad drikker møller!?". Stop nr. 3 bliver den store rokkesten, der ligger midt i Paradisbakkerne. Stenen vejer hele 35 tons, men det sjove er, at den kan rokkes med. Sjovt for både store og små. Det sidste stop (4), på jeres lille dagsudflugt er de flotte Paradisbakker. Her finder I den smukkeste natur og mange vandrestier i det bakkede landskab. Okay, det sidste stop på jeres tur, kunne måske være på en af de mange gode restauranter i Nexø, der ligger klods op af Paradisbakkerne. Her kan I få jer et lækkert aftensmåltid på en af de mange gode lokale restauranter.  

Opal og Krystal Søen: Når I holder ferie på Bornholm, må i ikek gå glip af hverken Opal eller Krystalsøen, der er et levn fra fordumstid, hvor stenhuggeri var en stor indtægtskilde. Søerne er nogle af de ældste stenbrud på Bornholm. Søerne er rigtig flotte og meget unikke, de ligger nemlig blandt høje klippeskråninger, hvilket der ikke kan opleves flere steder i Danmark. Ved Opalsøen finder i en tovbane, også kendt som en svævebane, hvor man kan få sig en tur på hele 290 meter. Turen starter små 50 meter oppe i luften og ender i vandet. Man kan nå helt op på 70 kilometer i timen på sådan en tur! Noget der skal prøves hvis du er til aktiv ferie, med masser af adrenalin.  

Besøg et af Bornholms mange museer på ferien på Bornholm: Bornholm er hjemsted for en lang række spændende museer, som I kan besøge på jeres ferie. Tag fx. forbi Kulturhistorisk Museum Rønne, Hjorths Fabrik og Keramikmuseum eller Melstedgård, hvor der er levende dyr og masser af aktiviteter for store og små. To must see på jeres ferie på bornholm, er Bornholms Kunstmuseum og Bornholms Middelaldermuseum, der er helt vildt godt til børn i alle aldre!

Besøg bedste bedste strand Dueodde strand fra dit sommerhus på Bornholm

2 gode strande på Bornholm

Sose Strand: Ved den hyggelige strand Sose, finder du en af Bornholms mere uopdagede perler. Den lille hyggelige bugt er ikke ret kendt af turister, men lokale bader dog her. Stranden er rolig, sandet fint og vanddybden er børnevenlig. Sose Strand har også en rig historie. I lidt uden for bugten ved Sose, skete et af Danmarkshistoriens største søslag i 1678, hvor hele 18 svenske skibe blev sunket. Ved stranden finder du en parkeringsplads og toilet. Lej dit næste sommerhus i Danmark allerede i dag og begynd at se frem til en dejlig ferie på Bornholm!

Antoinette Strand: Lige nord for Rønne, finder man en af Bornholms bedste strande, Antoinette. Stranden er nok også en af de mest historierige strande, der er opkaldt efter kvinden Antoniette, der købte jordstykket i 1877.  På denne strand, er der plads til en dejlig dag i solen, for hele familien. Stranden er flere 100m lang og der er rig mulgihed for at finde læ bad klitter og større sten. Stranden har flot hvidt strandsand. Der kommer ofte lidt større bølger ved denne strand, som skyldes af færgerne sejler forbi her. Dette kan være sjovt at lege i, men vær på vagt overfor mindre børn, som kan blive overrasket af bølgerne. Frygt ej, der er livredder på, hele sommeren igennem, så hele familien kan føle sig trygge i bølgerne. Vær opmærksom på, at den nordlige del af strande er nudistområde. 

 

dansommer på Bornholm

dansommer har eget kontor på Bornholm, som ligger på Rønne Havn. Her står dansommers medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, både før, under og efter jeres ophold på Bornholm. Søger du et helt specielt sommerhus, så kan du henvende dig til Rønne kontoret, for her kender medarbejderne alle sommerhusene på Bornholm. Under din ferie kan du også smutte forbi kontoret, hvis du gerne vil have tips og ideer til havd du skal lave og opleve i løbet af feien. dansommers medarbejdere er selvfølgelig ogspå klar til at hjælpe med de mere praktiske ting til ferien i et sommerhus på Bornholm. 
 
Vælg dansommer eller novasol sommerhusudlejning, når du vil leje sommerhus i Danmark.

Vil du se mange flere sommerhus på Bornholm, så kan du besøge vores søsterside, der har mange sommerhuse på bornholm, som du kan leje med familien hele året rundt! Se dem i dag! 

Viser 20 af 58 resultater
 • Melsted Strand

  FeriehusKatalognummer: H0091

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0091

  • Størrelse: 69 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/2
 • Melsted Strand

  FeriehusKatalognummer: H0120

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0120

  • Størrelse: 78 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Gudhjem Strand

  FerielejlighedKatalognummer: H0052

  Læs mereVis på kort

  Ferielejlighed: H0052

  • Størrelse: 60 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 1000 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 1/1
 • Gudhjem Strand

  FeriehusKatalognummer: H0111

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0111

  • Størrelse: 47 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Gudhjem Strand

  FeriehusKatalognummer: H0109

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0109

  • Størrelse: 47 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Bodilsker

  FeriehusKatalognummer: H0130

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0130

  • Størrelse: 160 m2
  • Personer: 8
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 8000 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 4/2
 • FeriehusKatalognummer: H0072

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0072

  • Størrelse: 55 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 2500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • FeriehusKatalognummer: H0084

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0084

  • Størrelse: 55 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 2500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • FeriehusKatalognummer: H0076

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0076

  • Størrelse: 45 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 2500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Nexø

  FeriehusKatalognummer: H0077

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0077

  • Størrelse: 90 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: 1
  • Afstand til Vand: 2000 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Hasle

  FeriehusKatalognummer: H0034

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0034

  • Størrelse: 110 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Dueodde Strand

  FeriehusKatalognummer: H0060

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0060

  • Størrelse: 120 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/2
 • Stampen Strand

  FeriehusKatalognummer: H0096

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0096

  • Størrelse: 50 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 250 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Hasle Strand

  FeriehusKatalognummer: H0108

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0108

  • Størrelse: 55 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 125 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Gudhjem Strand

  FerielejlighedKatalognummer: H0110

  Læs mereVis på kort

  Ferielejlighed: H0110

  • Størrelse: 31 m2
  • Personer: 2
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 0/1
 • Østre Sømark Strand

  FeriehusKatalognummer: H0131

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0131

  • Størrelse: 50 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: 2
  • Afstand til Vand: 400 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
 • Balka Strand

  FeriehusKatalognummer: H0055

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0055

  • Størrelse: 103 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 250 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/2
 • Balka Strand

  FeriehusKatalognummer: H0140

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0140

  • Størrelse: 47 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 250 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Østre Sømark Strand

  FeriehusKatalognummer: H0007

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0007

  • Størrelse: 85 m2
  • Personer: 6
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 500 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 3/1
 • Dueodde Strand

  FeriehusKatalognummer: H0011

  Læs mereVis på kort

  Feriehus: H0011

  • Størrelse: 75 m2
  • Personer: 4
  • Husdyr tilladt?: Husdyr ikke tilladt
  • Afstand til Vand: 300 m
  • Soveværelser / Badeværelser: 2/1
Se flere ferieboliger eller filtrer din søgning så den passer til netop det du søger
Flere boliger/Filtrer