search

Sommerhus i Snogebæk

Snogebæk ligger umiddelbart syd for Nexø og nord for Dueodde. Det er et dejligt, fyrretræsbevokset naturområde ud mod den milde Østersø. Stranden er en usædvanlig fin og bred sandstrand med særdeles gode badeforhold. 


Snogebæk er en rekreativ perle, der indbyder til afslapning og hygge i jeres sommerhus året rundt. Her er stranden nærmest direkte foran døren til jeres sommerhus, og alle Bornholms spændende attraktioner ligger inden for ganske kort afstand.
Snogebæks sommerhuse har typisk en grund, der er omgivet af fyrretræer. Fra de mange sommerhuse er der kun et kort stenkast til den fine strand.


dansommer sommerhusudlejning har mange års erfaring med sommerhusudlejning på Bornholm og i Snogebæk. Vi er den rigtige partner for sommerhusudlejning i dette område. Vi kan tilbyde en bred vifte af sommerhuse i området, fra hyggelige familiesommerhuse til større luksussommerhuse med god plads til 2 familier.

Lej sommerhus på Bornholm igennem dansommer. Tag også et kig på de mange sommerhuse i Danmark - overalt i landet venter gode og familievenlige oplevelser.