search

Sommerhus i Hasle

Hasle ligger ca. 12 km. nord for Rønne på Bornholms Vestkyst.

Hasle er et charmerende, tidligere fiskerleje beliggende på skrænterne, som rejser sig bag den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn. Byen er især kendt for sit karakteristiske bornholmske silderøgeri, Hasle Silderøgeri, der fungerer som museumsrøgeri. Her ryges der dagligt fisk, efter traditionel metode, i åbne skorstene, og man kan nyde de varme, ny røgede sild på stedet sammen med den skønneste havudsigt.

Hasle er en hyggelig fiskerby, der ligger midt på øens vestkyst. Byen ligger op ad skrænterne ovenfor havnen. Ved torvet, med det gamle rådhus fra 1855 og langs hovedgaden, finder du de fleste af byens butikker. Hasle byder på gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder.

dansommer tilbyder sommerhuse ved Hasle Marina. At bo i sommerhus på Hasle Marina er for dem, der elsker den maritime stemning, panoramaudsigten over havet og en yderst komfortabel og veludstyret feriebolig. Sommerhusene ligger ved Hasle lystbådehavn - fra terrasserne foran sommerhusene kan man nyde den pulserende stemning fra havnen. Hasle by ligger i gåafstand fra disse sommerhuse med alle indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer, kunsthåndværkere og gallerier.

Lej sommerhus ved Hasle Strand

Hasle Strand: Denne anbefaling af Hasle Strand bliver todelt, for I bør både opleve Hasle Havnebad samt den dejlige Hasle Strand, som ligger lidt væk fra selve byen. Vi starter med Hasle Strand. Stranden er dejlig lang og i den ene ende finder i klipper som går helt ud i vandet. Bag stranden er der et klitte og skovlandskab, som skærmer for vinden. Stranden er i sig selv børnevenlig, da man kan gå relativt langt ud før det rigtigt bliver dybt. I skoven bag stranden er der både toiletter og parkeringsmulgiheder. Videre til Hasle havnebad. Ved havnebadet i Hasle finder I en lang række hyggelige cafeer, hvor man kan få sig en is eller en sodavand, hvis solen bliver lidt for varm. Der er også aktiviteter for hele familien, sommeren igennem. Selve havnebadet er en akitektonisk perle, som bør opleves. Havnabaddet i sig selv flyder i vandet, og der er lavet en kunstig ø midt i det hele, hvor man kan springe ud i vandet. I finder to små basinner, der er speciallavede til børn, med lavt vand.  Til de lidt ældre børn og voksne finder man også vipper, sauna og udspringstårne i havnabadet. Et godt tip er, at blive og se solnedgangen, der er yderst smuk inde ved havnen. En skøn afslutning på en dejlig feriedag i et sommerhus i Danmark

dansommer i Rønne på Bornholm

Når du vælger at leje et sommerhus på Bornholm, så får du også en lokal service med i pakken. dansommer har nemlig eget kontore i Rønne, hvor alle sommerhusgæster bliver modtaget. Du vil med det samme få øje på kontoret, når du ankommer med færge til Rønne, for kontoret ligger nemlig kun få meter fra havnekanten og nedenfor kirken i Rønne. Da alle medarbejderne på kontoret er født på øen, kender de den som deres egen bukselomme, og de har altid flere gode ferietips parat til dig. 

Har du fået lyst til at beøsge solskinsøen, så lej et dansommer sommerhus på Bornholm og få en ferie fuld af gode oplevelser!