search

Sommerhus ved Vesterhavet

Vesterhavet med de uendelige horisonter, den salte havluft, den åbne himmel og skønne natur er en sand klassiker, når det kommer til sommerhusudlejning i Danmark. At leje sommerhus ved Vesterhavet er for mange en tradition. Hvert år tager mange til den jyske vestkyst for at opleve områdets mange herligheder. Og herligheder er der mange af, uanset om der lejes et sommerhus i nord, lige på midten eller helt i syd af Vesterhavskysten. 

Mange gode sommerhuse ved Vesterhavet 

Det er meget forskelligt, hvad vi hver især leder efter i et sommerhus ved Vesterhavet. Udvalget af sommerhuse ved Vesterhavet er heldigvis så varieret, at alle kan finde et godt match. Blandt de mange sommerhuse ved Vesterhavet finder I en bred palet af store og små, klassiske og moderne sommerhuse. Sommerhusområderne langs Vesterhavet er især kendt for de stråtækt sommerhuse, som smukt falder i ét med det lyngklædte landskab. For parret eller den lille familie er der også flere gode ferielejligheder langs Vesterhavet, hvis der ikke er behov for så meget plads.

Lej sommerhus ved Vesterhavet

Top-attraktioner ved Vesterhavet

Når I kan løsrive jer fra havet, stranden, natur og hyggen i jeres sommerhus ved Vesterhavet, er der rigtig mange gode attraktioner og udflugtsmål I kan besøge. Fra den nordlige til den sydlige del af Vesterhavet er der et væld af spændende oplevelser. Her får I 4 bud på atraktioner og seværdigheder ved Vesterhavet, som både er for børn og voksne. 

  • Giv den gas i WOW Park, hvor der er klatrebaner og sjove aktiviteter for alle. 
  • Nationalpark Vadehavet er unik og bestemt værd at besøge hele året. 
  • På museum Tirpitz venter spændende udstillinger i den imponerende og hæderkronet museumsbygning. 
  • Bunkerne ved Vesterhavet + Bunkermuseum Hanstholm fortæller om Vestkystens særlige rolle under 2. verdenskrig. 

Vil I gerne udforske endnu mere af den jyske vestkyst, så finder I nemt et sommerhus i Vestjylland, hvorfra I kan udforske endnu mere af det skønne område. 

Bunkere ved Vesterhavet

Sommerhus ved Vesterhavet i sol og blæst 

Hele strækningen langs Vesterhavet indbyder til sommerhusophold året rundt. Den største efterspørgsel er klart i sommersæsonen, hvor gæster, fra nær og fjern, nyder de kilometerlange sandstrande og det blå hav samt områdets mange attraktioner og unikke naturoplevelser. Men både for- og eftersæsonen ved Vesterhavet kan bestemt matche sommerens mange herligheder.

I efteråret og om vinteren er det vinden som sætter sit præg på en tur i sommerhus ved Vesterhavet. Oplev det brusende hav og sæt en drage i luften de dage, hvor vinden ikke er for stærk. I jeres sommerhus ved Vesterhavet kan I bagefter få varmet kinderne og hygge jer, mens vinden suser om hjørnerne. Om vinteren kan I være heldige at opleve de store klitområder iklædt den hvide sne. Kom også og oplev forårets første solskinsdage, hvor naturen vågner efter vinterdvalen. I en lækrog ved sommerhuset kan I nyde solens stråler med en kop kaffe i hånden og et tæppe om benene.