search

Sommerhus på Rømø

Et sommerhus på Rømø er for jer, der søger den helt unikke naturoplevelse. Fordi øen er placeret smukt i Vadehavet, kan I opleve, hvordan tidevandet forvandler kysten omkring Rømø til enten gold havbund eller et spejlblankt havkig. Dette naturfænomen er også grunden til et rigt fiske- og fugleliv. 

Bedste seværdigheder på Rømø

Til trods for sine mange kilometer af hvide sandstrande, gyldne klitter og panoramaudsigter, er Rømø meget mere end bare natur. Den lille ø ud for Tønder rummer store naturoplevelser, gastronomiske perler og aktiviteter for store og små, de eventyrlystne og livsnyderne. 

  • Solnedgang ved Lakolk Strand

Det her er virkelig en populær aktivitet blandt både turister og lokale. Den brede,  hvide sandstrand fungerer som en stor parkeringsplads, hvor folk kører bilerne helt ned til vandkanten for at kunne nyde udsigten allerbedst. Stranden ved Lakolk er også genial til badning, drageflyvning og lange, romantiske gåture. 

  • Østerssafari

Fang havets frugt med egne næver. Østerssafari er én af de aktiviteter, der gør Rømø til en helt særlig feriedestination. Udforsk naturen og bring hovedretten fra havet til sommerhuset. 

  • Kør med “Blokart” på stranden

Der er også aktiviteter for de adrenalinhungrende på Rømø! Prøv én af de dragestyrede “Blokart” på de brede, hvide sandstrande og mærk suset. 

  • Vadehavsvandring

Tag på vadehavsvandring og kom helt tæt på det vilde naturfænomen. Se, hvad der gemmer sig under havoverfladen og se nærmere på områdets vilde fugleliv. Det er en stor oplevelse for hele familien. 

  • Udforsk Tøndermarsken og Nationalpark Vadehavet

Naturområdet bag digerne er helt unikt og bestemt et besøg værd. Se det rige plante- og dyreliv og kig på de mange gårde, der ligger smukt på forhøjningerne.

  • Udflugt til Tønder

I skal næsten besøge Tønder, når I nu ferierer ud fra byen. Her findes et væld af historiske og kulturelle tilbud for hele familien, ligesom I kan nyde en god frokost og et sønderjysk kagebord på et byens mange spisesteder.