search

Sommerhus i Havneby

Velkommen til Sønderjyllands Vadehavsperle, Rømø. Efter 10 km. på dæmningen fra Skærbæk åbner øens vidunderlige natur sig med klitter, nåleskov, hedelandskab, vade- og vesterhav.

Hos dansommers finder I fine ferielejligheder og sommerhuse i Havneby. Nogle ligger direkte ved havnen, nogle andre ved golfbanen og de helt tredje ned mod Sønderstrands skønne sandstrand. Et sommerhus i Havneby giver gåafstand til flere restauranter, indkøbsmulighed, links-golfbanen, Rømø Lege og Labyrintpark og færgen til Sild.

Når stranden trækker, kan alle fra et sommerhus i Havneby på raske ben gå til Sønderstrand eller tage bilen til Lakolk. På øen er der flere andre gode sommerhusområder, hvor I også har mulighed for, at leje et sommerhus på Rømø. Lakolk og Sønderstrand ved Vesterhavet, Kromose ved Vadehavet og Bolilmark/Toftum på nordøen. Cykelstier krydser øen på langs og tværs. Således er et sommerhus i Havneby eller ethvert andet område lige på ruten for at svinge sig på jernhesten og nyde den afvekslende natur. Smut forbi kirken og de imponerende kommandørgravstene eller op til museet Kommandørgaardens spændende udstilling i Juvre.

dansommers sommerhusudlejning i Havneby og resten af Rømø giver også mulighed for at køre til fastlandets smukke gamle byer, Ribe og Tønder. Der er kun ca. 40 min. kørsel fra et sommerhus i Havneby til Danmarks ældste by og den hyggelige gågade i grænsebyen. Familiens vandhunde vil det trække ind til Skærbæk Fritidscenter, hvis jeres sommerhus i Havneby er inkl. gratis badeland. 

Lej sommerhus i Danmark og få en skøn ferie.