search

Feriebolig på Sicilien

Sicilien er Middelhavets største ø-perle. En ø som er rig på kulturelle og historiske seværdigheder, spændende natur af afvekslende karakter samt de oplevelser, som forkæler smagsløgene. De mange oplevelser er fordelt på et areal på størrelse med Jylland og vil I gerne opleve mest muligt, under jeres ophold i en feriebolig på Sicilien, så vil det være smart at leje en bil.

Feriebolig på Sicilien med pool

Ferielejlighed eller feriebolig på Sicilien – valget er jeres

Når I lejer en feriebolig på Sicilien, vil I få en høj grad af frihed til at afholde den ferie, I drømmer om. En privat feriebolig eller ferielejlighed på Sicilien giver nemlig plads til at planlægge jeres ferie som I ønsker, den skal være og der vil samtidig plads til de spontane indsalg.

Vi kan tilbyde alle typer af ferieboliger på Sicilien. Vi har de helt klassiske italienske villaer, de hyggelige ferielejligheder, som både findes i de spændende byer og ude i den smukke sicilianske natur samt de større feriehuse, hvor der er plads til den store familie eller vennerne. 

Det solrige og varme klima på Sicilien, indbyder til en ferie ved en pool. For mange vil en forfriskende svømmetur midt på dagen, hvor solen står højest på himlen, være eftertragtet. Dette ønske kan I nemt få opfyldt, når I gerne vil holde ferie på Sicilien. Langt de fleste ferieboliger på Sicilien har nemlig adgang til enten en privat eller fælles pool.

Lej feriebolig på Sicilien og besøg ​Palazzo dei Normanni ​

Oplevelser til jeres ophold i en feriebolig på Sicilien

Sicilien er en uudtømmelig kilde af både historiske, kulturelle samt naturseværdigheder. Smeltet sammen med historier om den sicilianske mafia og madoplevelser i verdensklasse, får I en feriedestination, som rummer det hele.

På Sicilien møder I både de rolige bjerglandsbyer, de charmerende kystbyer samt de større byer med et væld af arkitektoniske perler, historiske seværdigheder og et rigt handelsliv. Palermo er hovedbyen på Sicilien med high-lights som kongepaladset Palazzo dei Normanni, flotte springvand og statuer, parken ved Via Giulia og mange gode spisesteder med ægte italiensk gastronomi. Kører I fra jeres feriebolig på Sicilien til den sydøstlige del af øen, kan I besøge de barokke byer Caltagirone , Noto, Ragusa og Modica.

I løbet af jeres ferie på Sicilien, kan I ikke undgå at stifte bekendtskab med øens mest kendte ”dame”, vulkanen Etna. Med en højde på 3.323 meter troner Etna højt over landskabet på øens østlige side. I bør aflægge Europas største, aktive vulkan et visit enten via svævebanen fra Rifugio Sapienza op til 2.500 meters højde og derfra enten i bus eller til fods. Der er naturligvis også mange guidede ture. I vil med garanti få den vildeste naturoplevelse, når I bevæger jer rundt på kanten af de gigantiske kratere. En stor del af landskabet på Sicilien er præget af lavaen fra Etna, hvilket gør øen meget frodig og grøn.

Har I tidligere lejet en feriebolig i Italien og nydt godt af den lækre italienske madkunst, så kan I roligt glæde jer til endnu flere gode madoplevelser på Sicilien. Madkulturen på øen er et skønt samsurium af græsk og arabisk toner kombineret med det klassiske italienske køkken. Den lokale vin på Sicilien er også blevet bedre og bedre, så husk også at smage på de lokale druer, når I vælger at holde ferie i en feriebolig på Sicilien.