search

Feriebolig i Lombardiet

Lombardiet er blandt de største regioner i Italien, og derfor er det lidt svært at beskrive, lige præcis hvad der er unikt og kendetegnende ved denne region. Afvekslende er nok det ord, som indrammer Lombardiet bedst, og som illustrerer, at der er gode ferieoplevelser for alle, hvis I vælger at leje en feriebolig i Lombardiet.  

Regionen rummer vitterligt alt. Her er spetakulær natur af alle slags, moderne storbyer og charmerende, italiensk byidyl, elskede feriedestinationer ved søerne Maggiore og Como samt modemekkaet Milano. 

Hvor ligger Lombardiet?

Regionen strækker sig fra grænsen ved Schweiz og Alperne i nord og ned til området ved Po Sletten. Det giver Lombardiet et meget varieret landskab, som byder på mange smukke naturoplevelser, når I sætter kursen mod en feriebolig i Lombardiet.

I den nordlige del af Lombardiet skaber bjergene ideelle forhold for skiferie, når sneen ligger sig tykt på de gode skisportsanlæg i bl.a. Livigno, Bormio og Tonale. Udenfor vintersæsonen byder områderne på utallige gode vandreruter i det smukke terræn. Nederst i regionen skaber floden Po et helt andet landskab med flade sletter og utallige vandløb. Her kan I opleve noget så eksotisk som rismarker, der stortrives i vådområdet. 

I området Franciacorta er der perfekte betingelser for vinproduktion. Omkring 90 vinproducenter nyder godt af den rige jord, som giver de velsmagende druer. Vil I gerne smage jer gennem Lombardiet, så følg vinruten, La Strada del Vino Franciacorta. 80 km hvor I kommer forbi mange vingårde, hvor I kan smage og købe jeres yndlingsvin med hjem, til en hyggelig aften på terrassen ved jeres feriebolig i Lombardiet. 

Feriebolig i Lombardiet

Udvalget af ferieboliger i Lombardiet er lige så afvekslende som selve regionen. Her kan I leje alt fra klassiske italienske villaer til moderne ferielejligheder. 

I finder især mange ferielejligheder omkring de norditalienske søer. Hvis I lejer en ferielejlighed i Lombardiet, vil I ofte få adgang til fælles faciliteter som udendørs pool. Kan I godt lide at holde ferie i områder, som er knap så kendte og hvor I bor i mere autentiske omgivelser, så kan I også sagtens finde en feriebolig i Lombardiet, som matcher de ønsker. Flere af ferieboligerne ligger i mindre byer, hvor der er knap så mange turister, men stadig med masser af muligheder for spændende oplevelser og smukke ture rundt i regionen. 

Hvilken type feriebolig I vælger at leje i Lombardiet, er helt op til jer. Ét er dog sikkert, I får de bedste muligheder for at få den ferie, I drømmer om. I bestemmer nemlig altid selv hvor, hvornår og hvad I vil lave, når turen går til en feriebolig i Italien