search

Feriebolig i Toscana

Ferie i Toscana er det ultimative for jer, der elsker skøn natur og historiske kulturbyer. Jeres feriebolig i Toscana ligger idyllisk i det bølgende bakkelandskab med olivenlunde og cypresser, mens I samtidig kan besøge nogle af de allerbedst bevarede middelalderbyer. Her kan I se de pragtfulde kirker, gå på opdagelse i de snørklede, charmerende gader og spise skønne pastaretter i udkanten af de store, historiefyldte piazzier. 

4 af Toscanas populære byer med seværdigheder

Toscana er en yderst populær feriedestination grundet den helt særlige kombination af smukke landskaber, små idylliske bjerglandsbyer og et rigt kulturliv. 

Toscanas bølgende bakkelandskab er hjemsted for en række seværdige storbyer, der emmer af historie og kultur, mens de også byder på store kulinariske oplevelser og gode shoppemuligheder. Læs om fire af dem herunder: 

  • Firenze

Byen Firenze huser alt kunst, kultur og historie fra Renæssancetiden, og er et mekka for kulturelskerne. I skal bestemt se domkirken og den berømte bro, Ponte Vecchio. Derudover skal I bare gå på opdagelse i byens mange, snørklede gader. 

  • Pisa

Byen Pisa ligger idyllisk ved floden Arno, og er særligt kendt for sit skæve tårn, som klart er et besøg værd. Udover dette rummer byen også en række andre store seværdigheder som f.eks. den sort/hvide domkirke i marmor og historiske piazzier. 

  • Siena

Siena er én af Italiens helt store middelalderbyer, og her skal I blandt andet aflægge Piazza del Campo, Palazzo Publico, byens rådhus og dens zebrastribede domkirke et besøg.

  • Lucca

Besøg den bedst bevarede middelalderby i Italien! Inde bag de tykke mure vil I opdage en by med utallige, smukke kirker, snoede gader og hyggelige piazzier. I Lucca vil I helt sikkert få tilfredsstillet jeres hungren efter både kultur og historie.