search

Feriebolig i Murcia

Lej en feriebolig i Murcia og hold ferie langs Costa Calida, hvor saltvandslagunen Mar Menor møder Middelhavet. Her inviterer den 250 km lange kystlinje til solbeskinnede dage med aktiviteter for hele familien eller vennegruppen. Hvad end I elsker dejlige madoplevelser, at gå på opdagelse i nye byer eller at være aktive enten ved havet eller i bjergene, så har Murcia-regionen et godt bud på det hele. 

Vores ferieboliger ligger naturskønt ved både kysten og i indlandet. I kan derfor finde dét, der passer lige akkurat til jeres ferie under varmere himmelstrøg. 

Nyd livet langs Costa Calida

Kysten på Costa Calida består af lange, hvide sandstrande langs det brusende Middelhav,grotter med krystalklart vand og flotte, stejle klipper. Det er også langs kysten, at I finder landstykket ved navn La Manga de Menor, der rammer saltvandslagunen Mar Menor ind. Her kan I nyde lækkert og børnevenligt badevand. 

Det giver næsten sig selv, at I kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, når I holder ferie i Murcia, men regionen er også kendt for sine mange vandre- og cykelruter i det kuperede terræn. Her findes også et væld af golfbaner- og resorter, så Murcia er en oplagt destination, hvis I vil forbedre jeres handicap, mens I nyder livet i en feriebolig i Spanien

Få gode kulinariske og kulturelle oplevelser i Murcia

De mange kystbyer som Cartegena,  Mazzarón og Las Alcazares emmer af den helt særlige sydspanske kystbystemning, og I vil kunne nyde paella og andre specialiteter i idylliske rammer. Bevæger I jer ind i landet vil hver lille landsby fx- Mula, Moratalla og Jumilla, I møder bære præg af sin egen madkultur og tradition. Det er altså bestemt anbefalelsesværdigt at snuse rundt i indlandet. Her vil I også kunne vandre og køre køre på mountainbike i de majestætiske bjerge. Hvis I er rigtig eventyrlystne, kan I også finde steder med klatring og ridning i højderne.