search

Feriebolig på Mallorca

Mallorca er er en del af øgruppen de Baleariske øer der ligger i middelhavet. Vores feriehuse på Mallorca er en ideel måde at opleve øens som den sande perle den er med vidunderlige sandstrande, små hyggelige bugter, pittoreske bjerg- og fiskerlandsbyer og et frodigt landsskab fyldt med olivenlunde, vinmarker og appelsintræer.  Når I lejer en feriebolig på Mallorca, kan I nemlig holde en ”alt i én” ferie. Natur, kultur, shopping, natteliv og dovne dage på stranden i en skøn forening. Øens størrelse og infrastruktur, gør det let at være turist på Mallorca, og når I en privat feriebolig på Mallorca, bestemmer I selv, om I vil bo romantisk mellem vinmarker og olivenlunde i en autentisk spansk finca. Eller direkte i vandkanten i en hyggelig ferielejlighed med havudsigt.

Mulighederne for at leje et feriehus på Mallorca er mange, og der er noget i alle størrelser og prislejer. Vil I forkæle jer selv, kan I vælge en feriebolig med en privat pool, så I kan tage en afkølende dukkert, når det passer jer. At holde ferie i en feriebolig med egen pool, er altid skønt og særligt blandt børnefamilierne er det et hit. Poolen og området omkring bliver hurtigt samlingsstedet. Der kan dases i solen, køles af i poolen og børnene kan lærer at svømme i ro og fred. 

Hvad skal I se, når I lejer en feriebolig på Mallorca? 

Der findes et hav af seværdigheder og uforglemmelige oplevelser på Mallorca, så det kan være svært at nå det hele. Vi anbefaler, at I lejer en bil, så I kan udforske præcis de dele af øen, der tiltaler netop jer, når I lejer et privat feriehus på Mallorca. 

Hovedbyen Palma er et godt sted at starte. I den historiske bydels smalle gader, ligger de små, sjove butikker som perler på en snor. På de hyggelige fortovscafeer kan I nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens I betragter livet omkring jer. Palmas smukke Katedral, byens livlige marked og den fashionable Marina er bare nogle af de mange oplevelser, der venter jer i Palma.

En tur langs den bjergrige vestkyst er en helt fantastisk naturoplevelse, som I ikke bør gå glip af. De snoede bjergveje går gennem appelsinlunde, olivenmarker og overalt er der en enestående udsigt til det glitrende hav og de frodige bjergskråninger. I kommer automatisk gennem masser af pittoreske bjerglandsbyer og vi anbefaler et stop i den hyggelige by Sóller, den idylliske by Deia og den romantiske by Valldemossa. Har I mod på lidt ekstra bjergkørsel, kan I tage den snoede vej ned til Port de Sóller, som er en pittoresk fiskerlandsby der emmer af idyl. Tag badetøj og en håndklæde med, så I kan få en dukkert fra byens strand. På Mallorcas østside finder I byen Porto Christo med en hyggelig havn og smalle stræder fyldt med butikker. Det er også her, at de betagende dragegrotter ligger. Tag en guidet tur igennem de fortryllende drypstenshuler og oplev den underjordiske sø.

Ferie i et feriehus på Mallorca for badenymfer og vandhunde

Strandene på Mallorca er et kapitel for sig. Her findes alt fra små idylliske bugter med krystalklart vand, til brede, børnevenlige sandstrande med masser af aktiviteter. Som hovedregel ligger de mest besøgte sandstrande i og omkring Palma og på nordkysten ved Alcudia. De små idylliske badebugter finder I både mod øst og vest, men overalt langs hele kysten er der bademuligheder og azurblåt hav. 

Vil I være aktive mens, I bor i et af vores feriehuse på Mallorca?

Når I lejer et feriehus på Mallorca, er I aldrig langt fra vandre- og cykelruter, der bringer jer helt tæt på den vidunderlige natur. I har desuden mulighed for at dyrke alle former for vandsport, spille tennis og golf. For familiens yngste er der rig mulighed for at få et sug i maven, i nogle af de mange tema-parker som f.eks. Western Park, Aquacity og Golf Fantasia. I Marineland kan I se søløve- og delfinshow og opleve det imponerende akvarium.

Hvorfor vælge en feriebolig på Mallorca?

I skal vælge et privat feriehus på Mallorca, hvis I vil have lidt af det hele!

Det er ikke uden grund, at Mallorca er en af  de mest eftertragtede destinationer til en ferie i Spanien. Mulighederne er utallige og klimaet mildt med masser af solskinstimer året rundt. Her finder I en enestående natur, seværdigheder i verdensklasse, fantastiske strande og gastronomi af høj kvalitet. Når I lejer en feriebolig på Mallorca, kan I opleve øen I jeres helt eget tempo og tilberede lækre måltider, af friske råvarer hjemme i jeres feriebolig. Nyd morgenkaffen, frokosten og aftensmåltidet i fred og ro under åben himmel, og til lyden af cikadernes sang – det er ferie!

Forelsker I jer i ø-livets mange glædert, så kan I hos dansommer leje ferieboliger på De Baleariske øer, hvor I kan opleve andre facetter af livet på de spanske øer.