Best price garanti

dansommer tilbyder Best-price-garanti!

Vi ønsker, at I føler jer trygge, når I bestiller sommerhus via dansommer. Vi ved, at prisen er utrolig vigtig i denne sammenhæng, og derfor har vi indført en "Best Price Garanti", der gælder alle vores feriehuse.

For dansommers ”Best-price-garanti” gælder følgende:

♦ Ved booking af et dansommer feriehuse i Danmark, garanterer vi jer for det valgte tidspunkt og de valgte betingelser altid den bedste pris.

 Skulle dette feriehus i samme bookingperiode og til de samme betingelser kunne lejes billigere i samme tidsrum hos en anden udbyder (f.eks. internetportal), rejseformidler, i et andet katalog eller hos et rejsebureau i det samme land, vil vi refundere differencen
.


Sammenligningsgrundlaget med dansommers pris vil være den pris, som vises i den anden udbyders katalog hhv. bookingmaskine hos den anden formidler og som huset ville kunne bookes til. Rejsetidsrummet og personantal ved det andet tilbud skal stemme overens med dansommers tilbud. Eventuelle skatte- eller afgiftsforhøjelser, kortfristede prissænkninger hos den anden udbyder efter jeres booking, individuelt forhandlede rabatter såvel som udsving i valutakurser og specielle særtilbud er undtaget fra dansommer ”Best-price-garantien”.