dansommer servicekontorer

Service på stedet
Alle vigtige ferieområder i Danmark er dækket af dansommers net af servicekontorer. Adressen på det servicekontor, der har ansvaret for lejemålet, fremgår af de tilsendte rejsepapirer.

Nøgleudlevering
Mod fremvisning af lejebeviset modtager du straks nøglen til feriehuset, dog tidligst kl. 15.00 på ankomstdagen.

Telefon- og telefaxservice
Ønsker du at benytte telefon eller sende/modtage en telefax, så hjælper vort servicekontor gerne, mod godtgørelse af omkostningerne.

Slutrengøring
Man er forpligtet til at foretage den afsluttende rengøring. Vil du gerne nyde ferieopholdet til sidste øjeblik, kan du bestille en slutrengøring hos os.
Bestiller du en slutrengøring, skal du blot sørge for, at ordne opvask/ tømme opvaskemaskine samt sørge for, at der er ryddet op i og ved feriehuset.

Sengelinned/babysenge/barnestole
Naturligvis kan du leje sengelinned og babysenge/barnestole i vores servicekontorer. Forudbestilling er dog tilrådeligt, så alt er forberedt ved ankomst til kontoret.

Rengøringssæt 

Du kan købe et rengøringssæt, så behøver du ikke tage diverse rengøringsartikler med hjemmefra. Et rengøringssæt indeholder: 2 karklude, 1 gulvklud, 7 opvasketabs, 1 rengøringssvamp, 1 opvaskebørste, glasrens, opvaskesæbe samt rengøringsmiddel. 

Kundefordele
Som gæst hos dansommer får du adgang til en lang ralkke gode kundefordele til diverse attraktioner i Danmark. Læs mere om dansommers kundefordele.