Covid-19 info

Hos dansommer gør vi alt for at hjælpe vores gæster, over hele Europa, i forhold til konsekvenserne af COVID-19 situationen. 

Vi håber, at det er muligt for dig, at gennemføre dit planlagte ophold. Vi har dog fuld forståelse for den usikkerhed der kan opstå i den aktuelle situation. Derfor vil vi sikre os, at du er opmærksom på følgende mulighed i forhold til dit ophold. 

Er der mere end 40 dage til din ankomst, kan du ombooke til en anden feriebolig, land og/eller periode mod et ombookingsgebyr på 550 DKK. Har du allerede helt eller delvist betalt din oprindelige booking, vil beløbet blive overført til din nye booking, hvor ombookingsgebyret også vil blive tilføjet og skal betales iht betalingsfristerne.

Du kan finde ledige alternativer her: www.dansommer.dk. Når du har fundet det alternativ, du vil booke om til, beder vi dig vende tilbage til os pr. mail eller telefon, så vi kan foretage ombookingen for dig.

Ønsker du at annullere din booking, vil det være i henhold til vores normale lejebestemmelser, se punkt 6 her: https://www.dansommer.dk/hjaelp/lejebetingelser-dk. Gebyret for en annullering vil stige jo tættere på ankomstdatoen der annulleres. Hvis du ønsker at annullere, beder vi dig gøre det skriftligt pr. mail til: dansommer@dansommer.dk 

For en god ordens skyld bemærker vi, at vores salgsafdeling for tiden oplever ekstraordinær travlhed, hvilket desværre giver ekstra svartid på telefon og e-mail.

Kontakt venligst vores salgsafdeling, hvis du har brug for råd og vejledning og vi hjælper dig gerne videre. Vi kan kontaktes på: dansommer@dansommer.dk samt telefon 73914 3300