search

Feriebolig i Luxembourg

Elsker I stemningen i de små sydeuropæiske landsbyer? Så er en feriebolig i Luxembourg det helt rigtige for jer. Placeret idyllisk midt i de belgiske Ardenner indbyder regionen nemlig både til store og små naturoplevelser, dejlige dage i de idylliske byer og aktiv ferie med kulturelle og historiske indslag. 

Luxembourg kalder på aktiv ferie året rundt

Luxembourg er en helårsdestination, hvor I kan hike, cykle og dyrke vandsportsaktiviteter fra forår til efterår og stå på ski om vinteren. Det bakkede skovområde, Ardennerne, er spækket med floder og søer, og der findes et væld af vandreruter med panoramaudsigt. Prøv fx kræfter ruterne omkring søen Nisramont og i byen La Roche en Ardenne. Er I historieinteresserede cyklister, skal I bestemt besøge kommunen Rendeux, hvor flere ruter tager jer igennem dens betydning og historie undre 2. Verdenskrig. 

Om vinteren kan I besøge en række skisportssteder lidt uden for La Roche en Ardenne, som har pister, der passer til både nybegynderen og den garvede skiløber. Luxembourg er altså en oplagt destination for jer, der overvejer at leje en feriebolig i Belgien. Hvad end I rejser som familie, vennegruppe eller par, så er der nok at opleve for alle. 

Luxembourg er et idyllisk fristed for alle

Den sydlige provins er et idyllisk fristed for hele familien. I bestemmer selv tempoet for jeres ferie. I kan som nævnt ovenfor prøver kræfter med diverse aktiviteter, men I kan også bare nyde freden i naturen og de små, søvnige landsbyer i Luxembourg. Alle vores ferieboliger ligger naturskønt og i køreafstand til større byer, der alle byder på unikke kulturelle og gastronomiske oplevelser for alle. 

5 seværdigheder i Luxembourg

  • Grotterne i Hotton - de regnes for en helt unik, geologisk perle.
  • Durbuy - det er verdens mindste by!
  • Slottet Bouillon fra det 10. århundrede
  • Naturen i Ardennerne
  • Luxembourgs hovedstad, Arlon