search

Feriebolig Paphos

Den lille ferieperle Paphos (eller Pafos) på skønne Cypern er en charmerende oldtidsby, der emmer af atmosfære i de smalle gader. Langs havet ligger en charmerende fiskerihavn, hyggelige spisesteder, små vige med strande og badeklipper og en skøn promenade. Byen nærmest kravler op ad bjerget og de snoede gader oser af idyl og historie. Flere af de historiske bygninger er på UNESCOs Verdensarvsliste. I den gamle markedshal bliver I overvældet af farver og dufte, når I handler solmodne grøntsager og frugt.

Ferieboligerne i Paphos er generelt af høj standard, og stort set alle har enten privat eller fælles pool. Nogle ferieboliger ligger i de små pittoreske landsbyer i området, andre putter sig mellem oliven- og citrustræer. Når I vælger en feriebolig i Paphos, har I frihed til at gøre lige hvad I vil, præcis når I ønsker det. Med det skønne, solrige klima, er en feriebolig på Cypern et perfekt valg til en afslappende badeferie kombineret med den spændende cypriotiske historie og kultur – også udenfor sæsonen.

5 skønne oplevelser i Paphos

Cypern er en overdådighed af enestående naturoplevelser, historiske seværdigheder og en rig kultur. Herunder blot et lille udpluk af det I kan opleve, når I vælger at holde ferie i en feriebolig i Paphos.    

 • Paphos By: Gå på opdagelse i katakomberne, mærk historiens vingesus i det antikke romerske teater og se de smukke mosaikker i ”Dionysos hus”.
 • Trodos Bjergene: Tag på en tur gennem det vilde og betagende område og hold en pause i en af de små pittoreske landsbyer, hvor I kan mærke det oprindelige Cypern.    
 • Kourion: Arkæologiske udgravninger af oldtidsruiner, spændende ruiner der ligger med en mageløs udsigt over havet.
 • Blue Lagoon: Tag med båd til dette vidunderlige get a way og oplevet livet under havets overflade på en snorkeltur.  
 • Nicosia: Hovedstaden på Cypern, hvor det vrimler med liv i de smalle gader. Her kan I shoppe igennem i små boder og butikker. Der er også rig mulighed for at prøve de lokale tavernaer.

Hvorfor leje en feriebolig i Paphos

Paphos har bevaret sin autenticitet selvom der kommer mange gæster. Her finder I alt hvad et feriehjerte kan begære, uden at stedet mister sin oprindelige charme og atmosfære. Det milde klima gør stedet velegnet til ferie året rundt.  I skal vælge en feriebolig i Paphos hvis I gerne vil kombinere en afslappende ferie med sol og strand, med unikke oplevelser, enestående natur og ægte charme.

Hos dansommer kan I leje ferieboliger på Cypern året og I bestemmer selv om det bare skal være en uge eller en langtidsferie, hvor I virkelig får pulsen ned.

Ferie i Paphos og på Cypern hele året

I kan med fordel leje en feriebolig i Paphos, og på Cypern generelt, hele året, for hver årstid har sine egne events og festivals.   

 • Vinfestival: I slutningen af august og starten af september festes der igennem i Limassol. Se hvordan druerne presses, smag på de lokale vine og tag del i underholdning, sang og musik.
 • Rose festival i Agros: En oplevelse for alle sanser, når roserne fejres i maj. En parade med rosensmukkede vogne bevæger sig igennem den lille by, hvor alt står i rosernes tegn.
 • Jordbær Festival i Derinya: Alt står i jordbærrets tegn i den lille by, når man med musik, lokale jordbær produkter og masser af underholdning fejrer det smukke røde bær i maj.
 • Musikfestival i Nicosia: I maj og juni er der klassik Musikfestival i Nicosia, hvor I kan lytte til koncerter og artister i verdensklasse, når de udfører klassiske kompositioner.

Vidste I, at;

 • På Cypern kører man i venstre side af vejen, da øen er en gammel engelsk koloni.   
 • Ifølge sagnet fødtes Afrodite fødtes af havets skum i Paphos.