search

Feriebolig på De græske øer

Hvis I drømmer om azurblåt hav, små idylliske badebugter, pittoreske landsbyer og hyggelige tavernaer, er en feriebolig på De græske øer, det perfekte valg for jer.

Her finder I alt fra lækre luksusvillaer med egen pool og havudsigt, til små hyggelige lejligheder med autentisk stemning og praktisk indretning. Med en feriebolig på De græske øer, kan I holde ferie i jeres helt eget tempo. Udforske øernes natur, kultur og historie samt nyde, lange dovne dage i solen på stranden eller ved poolen.

De græske øer er spækket med spændende arkæologiske seværdigheder, og i de hyggelige, små havnebyer emmer det af ægte græsk atmosfære. På den lille lokale taverna serveres der helt sikkert lækre græske specialiteter, lavet på friske og lokale råvarer.

Lej en feriebolig på De græske øer og nyd græske specialiteter

De græske øer - ægte ferieperler

Der findes tusindvis af græske øer og fælles for dem alle er; krystalklart hav, idylliske badebugter og skønne strande. Et ø-samfund kan noget helt særligt og den afslappede atmosfære er bare perfekt, når I vil bruge ferien til at slappe af og få ladet batterierne op.

Gå på opdagelse i oliven- og citronlunde, spis græsk slow-food på en lokal taverna, med udsigt over havet og find jeres egen private badebugt, hvor I kan nyde solen og det klare vand i ro og fred.

Hos dansommer finder I ferieboliger og ferielejligheder på disse græske øer:

  • Kykladerne: Kun 33 af øerne i denne vidunderlige øgruppe er beboede. Kykladerne ligger i det Ægæiske hav. Skønne strande, hvidkalkede huse og hyggelige byer, der emmer af atmosfære, er bare noget af det der venter jer. Øerne ligger relativt tæt og der er derfor masser af færgeforbindelser på kryds og tværs, så I kan let tage på dagsudflugter til nogle af de andre øer. I kan rejse til Kykladerne med færge fra Athen.
  • Ægina: Den lille ø i Den Saroniske Bugt er faktisk et af Indbyggerne i Athens foretrukne feriemål. Med hurtigfærge kommer I let fra Athen til dette hemmelige ferieparadis med skønne strande, hyggelige fiske- og bjerglandsbyer, som næsten er fri for masseturisme.
  • Kreta: Den største af de græske øer med masser af skønne feriesteder. På Kreta findes alt hvad et feriehjerte kan begære af oplevelser og aktiviteter. Oplev bl.a. byer som Rethymnon og Chania, eller tag en bådtur til den berømte lyserøde strand. I kan flyve direkte til Kreta.
  • Samos: En af de mest populære græske øer. Her finder I spændende arkæologiske udgravninger, krystalklart badevand og hyggelige byer. I kan flyve direkte til Samos.
  • Kos: Den frodige ø med skønne badebugter og strande, hyggelige fiskelandsbyer, betagende bjerge og den livlige hovedstad Kos By, har lidt for enhver smag. I kan flyve direkte til Kos.
  • Zakynthos: Dejligt ferieparadis med vidunderlige strande og badebugter. Det er også her I finder det den berømte strand Smugglers Wreck og en enestående natur. I kan flyve direkte til Zakynthos.
  • Lesbos: Autentisk, græsk perle i det Ægæiske hav. Olivenlunde, frugtplantager og varme kilder, er bare noget af det der venter jer på skønne Lesbos. Der er flyforbindelser direkte til Lesbos.
  • Lefkada: Turkisblåt hav og hvide sandstrande er kendetegnede for dette lille ferieparadis i det Joniske hav. Og så har Lefkada den store fordel, at øen er forbundet til fastlandet med en dæmning, så her er det let at komme hertil. 
  • Aegina: Skøn, lille ø tæt på Athen. Aegina er en af de Saroniske øer og her kan I bl.a. opleve det berømte Aphaia Tempel, lokale tavernaer med frisk fisk og skønne badestrande. Med hurtigbåd fra Piraeus kommer I til øen på 35 minutter.
Strand på den græske ø Zakynthos

Hvorfor leje en feriebolig på De græske øer?

Få steder i verden er så elskede feriemål, som De græske øer. Kombinationen af krystalklart hav, olivenlunde og vinmarker, pittoreske byer, der emmer af atmosfære og skønne lokale retter, er lig med forkælelse for alle sanser.

Når I vælger en feriebolig på De græske øer, kan I holde ferie på jeres helt egne præmisser og samtidig komme tæt på lokalbefolkningen. I kan shoppe friske fisk, solmodne frugter og grøntsager på det lokale marked og indtage jeres måltider under åben himmel på terrassen. Med en ferielejlighed på De græske øer som udgangspunkt for jeres ferie i Grækenland, kan I udforske de smukke omgivelser i jeres eget tempo og selv bestemme dagens program. 

I kan også med fordel besøge De græske øer året rundt. Det milde klima gør, at sommeren varer meget længere her og udenfor højsæsonen er der knap så mange mennesker, og alt foregår i et roligt tempo. Samtidig er priserne noget lavere, så feriebudgettet holder længere.  

Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Grækenland hele året, uanset om I vil sætte kurs mod De græske øer eller fastlandet.