Lej sommerhus i Danmark hos NOVASOL og få rabat på entrebilletter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 10 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien. Kom og oplev en forlystelsespark i verdensklasse – og gå på opdagelse i årets vildeste nyhed: Dinosaurland – et kæmpestort temaland fyldt med 25 vilde dinosaurer og 3 sjove forlystelser.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Særtilbud på billetter 

Når I booker sommerhus hos dansommer, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland – der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland.

Tilbud: 30. april – 23. oktober 2022 – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

1 dags-billet:

30. april – 19. juni 2022: Rabatpris pr. person: kr. 270 (normalpris 290)
20. juni – 23. oktober 2022: Rabatpris pr. person: kr. 295 (normalpris 315)

2 dages-billet
– vælg frit 2 besøgsdage inden for 1 uge.

30. april – 19. juni 2022: Rabatpris pr. person: kr. 415 (normalpris 440)
20. juni – 23. oktober 2022: Rabatpris pr. person: kr. 440 (normalpris 465)

Børn 0-2 år gratis.

Sådan opnår du rabatten

Køb entrebilletter på servicekontoret
Du kan købe entrebilletter med rabat på alle lokale kontorer i Danmark – så kan du gå direkte ind i Djurs Sommerland, du skal blot scanne entrebilletten ved indgangen til Djurs Sommerland.

Vis voucher og lejebevis, når du køber entrebilletter i Djurs Sommerland
Ved fremvisning af voucher og lejebevis kan du også købe billetter med rabat i Djurs Sommerland.

Konditioner:

Det er ikke muligt at opnå rabatten ved køb af billetter i Djurs Sommerlands webshop.

Billetten skal anvendes i den periode, ferieboligen er lejet. Tilbuddet kan ikke overdrages eller kombineres med andre rabatter.

2 dages-billetten er personlig. 2 dages-billetten gemmes og scannes igen ved 2. besøg, der skal ske senest 6 dage efter 1. besøg.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Dinosaurland – kæmpe nyhed: 25 vilde dinosaurer og 3 nye forlystelser

Djurs Sommerland - Dinosauerland

Dinosaurland er et fantastisk, nyt temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse, 2 store og vildt sjove forlystelser og en fossilfyldt legeplads for små- og store dinojægere. Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker. Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.

Danmarks sjoveste rutschebaner for hele familien

Djurs Sommerland - Juvelen

Skal der fart på, så er I kommet til det rette sted. I Djurs Sommerland kan I nemlig opleve 8 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner. Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane! Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

60 forlystelser, kæmpe Vandland og plads til hygge

Djurs Sommerland - Vandland

Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de 10 temalande og over 60 forlystelser, så tag en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser, eller snup en bid på et af de mange hyggelige spisesteder. Her kan I nyde alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Glem ikke et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Djurs Sommerland - Tigeren

Sjov i verdensklasse

Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i både 2019, 2020 og 2021.

Djurs Sommerland - Piratfisken

Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser. 


Find flere informationer samt åbningstider her: www.djurssommerland.dk

| Administrator
(Først publiceret )