Djurs Sommerland

Lej sommerhus i Danmark hos dansommer og spar op til 20% på billetter til Djurs Sommerland - Nordens største sommerland. I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019” og ”Årets Forlystelsespark i Danmark 2020.”

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Særtilbud på billetter - køb hos dansommer med rabat

Når I booker sommerhus hos dansommer, kan I købe billetter med rabat til Djurs Sommerland - der er oplevelser nok til flere dage i Nordens største sommerland. 

Billetter skal købes på et af dansommers lokale servicekontorer i Danmark. Billetter med rabat kan IKKE købes i Djurs Sommerland. 

Tilbuddet gælder i Djurs Sommerlands åbningsperiode 30. april - 24. oktober 2021 – se åbningstider på www.djurssommerland.dk

·          2-dages-billet - spar 15 % og besøg parken 2 gange inden for 7 dage

·          1-dags-billet - spar 20 %

Billetterne skal benyttes i den periode, I har lejet sommerhus i. 2-dages-billetten er personlig og gemmes og scannes igen ved 2. besøg, der skal ske senest 6 dage efter første besøg. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

COVID-19 information 

Inden jeres besøg i Djurs Sommerland, anbefaler vi, at I læser Djurs Sommerlands informationer ift. COVID-19

Her kan I bl.a. læse, at alle forlystelser kører. Dog er der nogle, der kører med færre gæster ad gangen som følge af myndighedernes retningslinjer, der gælder i øjeblikket. 

Sjovere for alle i Djurs Sommerland 

I Djurs Sommerland er der fart, leg og sjov for hele familien. Glæd jer til Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019” og ”Årets Forlystelsespark i Danmark 2020”.

Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Bondegårdsland - for både børn og legeglade voksne

I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Her venter nemlig intet mindre end 11 forrygende forlystelser. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene, jagt høns i rutschebanen, eller snup en snurretur i den roterende kostald? Prøv også den nye forlystelse, Grisebasserne: En hyggelig hoppetur, hvor selv de mindste kan være med.

Tigeren - Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra 30 meters højde med benene frit svævende i luften. Mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser

Med over 60 forlystelser flyver timerne af sted. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. Vandland åbner d. 5. juni 2021.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 30.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Velkommen i Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

| Administrator
(Først publiceret )