search

Feriebolig i Obalno-Kraska

En feriebolig i Obalno-Kraska er et oplagt valg for jer, der ønsker en aktiv ferie i helt utroligt pittoreske omgivelser. Som én af Sloveniens sydligste regioner har Obalno-Kraska den smukkeste kystlinje ved Adriaterhavet. 

Ferien ved vandet lægger bestemt også op til masser af aktiviteter på og langs havet. I kan stå på vandski, windsurfe, dykke og sejle på det koboltblå vand, mens der også er et væld af vandre- og cykelruter langs kysten.

Seværdigheder i Obalno-Kraska

  • Vandreture mellem Piran og Strunja

I må ikke snyde jer selv for ruten mellem de to kystbyer Piran og Strunjan, hvor I kan nyde synet udsigten ud over vandet. På vejen vil I komme forbi små, hyggelig kystbyer, naturreservater og vilde klipper. Både Piran og Strunjan er byer, der byder på gastronomiske, kulturelle og historiske oplevelser for jer alle. 

  • Besøg regionens største by, Koper

Koper er regionens største havneby, og har et kulturelt og historisk særpræg uden sidestykke. I byen vil I kunne nyde gode måltider, besøge restauranter og tage på en række forskellige dagsture ud i naturen langs kysten. 

  • Cykelture på regionens forladte jernbanesystem

Lej nogle cykler og kør ud på opdagelse. Regionen rummer en række nedlagte jernbanesystemer med tilhørende tunneler, der er sjove at udforske for både store og små. Stop ind i de små byer rundt om i landskabet og sug stemningen til jer. Det er en oplevelse i sent vil glemme. 

Bo smukt lige ved Adriaterhavet

De fleste af vores ferieboliger i Obalno-Kraska ligger smukt ved kysten, og en del af dem har tilmed udsigt over Adriaterhavet. Samtidig er det mere reglen end undtagelsen, at husene har egen pool, som I kan boltre jer i under ferien. 

Ferieboligerne ved kysten, der ganske traditionelt er holdt i lyse og jordfarvede toner, er placeret i det bakkede og frodige landskab, mens vi også har en del ferielejligheder- og boliger længere inde i landet. Her er regionens landskab præget af et goldt terræn med olivenlunde og vinmarker. Der findes altså ferieboliger i Obalno-Kraska, og gør det til en oplagt feriedestination i Slovenien.