search

Ferieboliger i Dalmatien

Nyd historie og kultur med en feriebolig i Nord-Dalmatien

I det nordlige Dalmatien i Kroatien kan I opleve de 2 smukke og historiske byer Zadar og Sibenik. Ved kysten til Adriaterhavet finder I Zadar, som igennem diverse krige har haft forskellige herskere, hvilket byen også bræger præg af. En ferielejlighed i eller omkring Zadar, giver en god base for at udforske Nord-Dalmatien. Besøg f.eks. øen Pag, der er blevet kendt for sine strandfester eller Sibenik, som tilbyder en fantastisk panorama udsig fra toppen af byen mure. Sibeniks helt store seværdighed er den UNESCO beskyttede Sv. Jakova katedral. I kan naturligvis og leje en feriebolig her.
Uanset hvor I vælger at leje en feriebolig i Nord-Dalmatien er i godt dækket ind hvad angår kultur, historie og naturligvis afslapning på en af regionens strande.

Ferielejlighed i Split og Midtdalmatien

Ønsker I en ferie fuld af afslapning og dovne dage på stranden med krystal klart vand, så er en ferielejlighed i Mellem-Dalmatien det helt rigtige sted. Lej en feriebolig ved strandende omkring Makarska eller på øen Brac op nyd godt af områdets, og Kroatiens måske bedste strande. Ønsker I at være lidt kulturelle, kan I passende besøge Split, hvor den tidligere romerske kejser Dioclentias Palads præger by billede.  Natteravne kan nyde godt at de mange strandbarer, mens Makarska, Hvar, Brac og split byder på trendy natklubber til festglade. Tag en dag eller to til udflugter og øhop og oplev det rigtige Kroatien.
En feriebolig i Mellem-Dalmatien har alt hvad den perfekte ferie behøver.

Oplev Kroatien med en feriebolig i det sydlige Dalmatien

Dalmatien er kyststrækningen langs Adriaterhavet, og det er her I finder de bedste ferieboliger Kroatien har at tilbyde.  Syddalmatien er den meste velkendte del af Dalmatien og byder bl.a. på byen Dubrovnik samt øen Korcula.
Lej en ferielejlighed i Dubrovnik og oplev selv, hvorfor så mange rejsemagasiner og jetsetter er så begejstrede for denne elegante by. Brug jeres ferielejlighed som base for at udforske de mange øer og fantastiske badestrande Syddalmatien har at tilbyde.  Naturen, de charmerende havnebyer, vejret, strandende og ikke mindst befolkningen gør en feriebolig i Sydalmatien til et must uanset som I rejser med eller uden familien.