search

Feriebolig ved Den Polske Østersøkyst

 

Ønsker I en sand badeferie tæt på vores egne breddegrader, så er en feriebolig ved Den Polske Østersøkyst et rigtig godt bud. Her kan I nemlig feriere ved de smukke, kridhvide sandstrande ved Østersøen, der strækker sig fra Gdansk-bugten til den tyske grænse.

Det, der gør en ferie ved Den Polske Østersøkyst helt unikt er, at I kan kombinere den klassiske badeferie med store oplevelser af polsk tradition og kulturhistorie i byer som Gdansk og Sopot. Området rummer også store kulinariske oplevelser,  et godt byliv og emmer af vaskeægte kurby-stemning. En feriebolig her kan altså tilfredse alles behov, både store og små, når I rigtig skal opleve Polen

Natur og kystbyer ved Den Polske Østersøkyst

Naturen langs kysten ved Østersøen er ganske varieret, og de barske, stejle klippeskrænter indtræder i en naturlig hovedrolle. I vil helt sikkert have lyst til at udforske terrænet; enten på gåben eller på to hjul. 

Det frodige terræn huser flere nationalparker med et stort plante- og dyreliv, som bestemt også er et besøg værd. I må dog ikke snyde jer selv for at besøge de mange kystbyer, der ligger som en perler på en snor langs kysten. 

Besøg blandt andre Leba, der er en rigtig badehotels-by smukt placeret ved nationalparken, Słowiński. Sidstnævnte er kendt for sine vandreklitter og udsigten ud over det brusende hav. Hvis I er historieinteresserede, er I også tæt på de gamle ruiner fra Sankt Nikolaj-kirken. Byerne Miedzyzdroje og Kolobrzeg er vaskeægte kurbyer og et par perfekte bud på at opleve den charmerende, traditionelle kystby-stemning. 

5 spændende seværdigheder ved Den Polske Østersøkyst

  • Halvøen Hel
  • Nationalparken Słowiński
  • Molen i Sopot
  • Trebyen
  • Slottet i Malbork