search

Sommerhus i Göteborg

Søger du sommerhuse til ferien i Västergötland/Göteborg i Syd-Sverige, så har vi hos dansommer mange sommerhuse og hytter at vælge imellem i dette område. Kombinationen mellem, at sommerhusene ligger i omgivet af smuk natur og at der ikke er ret langt til Göteborg, gør at denne region er meget populær at leje sommerhus i. Du kan booke dit sommerhus til ferie direkte her på hjemmeside, eller du kan ringe til os, så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige sommerhus i Västergötland/Göteborg  til den perfekte ferie. 

Ferie i sommerhus tæt på natur og kultur

Når du har bestilt et sommerhus i Västergötland/Göteborg kan ferieplanlægningen begynde. Västergötland byder på dejlige naturoplevelser og et smukt landskab. Men ikke nok med det, så får du, når du lejer sommerhus her, også et stort udbud af kultur, shopping muligheder og underholdning. Göteborg kaldes i folkemunde for en ”lille” storby på grund af det store, men samtidig let tilgængelige, udbud.
På din ferie i sommerhus i Västergötland kan du f.eks. tage på udflugt i Göteborgs skærgård, hvor du blandt andet finder øerne Styrsö, Donsö og Hönö. Västergötland, med sine mange søer og skove, er perfekt til ferie i sommerhus for alle naturelskere.