search

Feriebolig i Drenthe

Lejer du sommerhus i Drenthe, kan du glæde dig over de mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder der er i dette område.
Provinsen Drenthe ligger i den nordøstlige del af Holland og er primært kendt for sine mange stenmonumenter og den smukke natur. Her er ikke mindre end 52 stendysser. Tag på opdagelse i Drenthes kulturskatte, historie og det smukke landskab, der domineres af skove, moser, enge, heder og ådale. Et sommerhus i Drenthe er den perfekte base for vandre- og cykelture i Drenthes National Park og Dwengelderveld.
Udover det, er der også mange seværdigheder i Drenthe. Besøg f.eks. Westerbork-lejren fra 2. verdenskrig eller tag børnene med i zoologiskhave i Emmen, trafik og færdselspark Assen eller forlystelsesparkerne Plopsaland, Sprookjeshof eller Oranje.
I Drenthe afholdes der hvert år mange store arrangementer som TT Assen, havnedage i Coevorden og C'est la Vie, blomster og gåsemarked. Så er der ingen fare for at du kommer til at kede dig her.
Er du til aktiv ferie i sommerhus, er der rige muligheder for vandre- og cykelture eller mountainbiking på de mange cykelstier og i nationalparkerne.
Vi byder dig velkommen i sommerhus i Drenthe eller et af vores mange sommerhuse i Holland.