search

Feriebolig i Zeeland

En feriebolig i Zeeland er for jer, der elsker en ferie ved havet. Regionen består nemlig af en række smukke øer og er altså det sted i Holland, hvor land og vand smelter sammen. Zeeland er altså hjemsted for blågrønt hav, gastronomiske specialiteter og kilometerlange strande, mens regionen også byder på både historiske og kulturelle oplevelser. 

Zeeland er en særegen region

Hver af Zeelands øer har deres helt egen tradition, dialekt og nationaldragt, og som helhed er regionen dermed både særegen og en kulturel perle. Placeringen ved Atlanterhavet betyder ligeledes, at I her vil kunne gå ombord i det lækreste og mest friske seafood som østers og hummer, mens området også er kendt for sine mange Michelin-restauranter. 

Zeeland byder også på en række helt unikke aktiviteter ved havet. Brug fx. en dag af jeres ferie på at køre ræs på de lange, strande eller dyk, surf og flyv med drage. I bestemmer, der er bestemt aktiviteter for alle. 

Populære byer i Zeeland

Når I lejer en feriebolig i Zeeland vil I være midt i den helt særprægede natur, men I vil heller ikke være langt fra større byer, hvor I kan få kulturelle, historiske og gastronomiske oplevelser. Besøg blandt andre Domburg, Yerseke eller Renesse, der alle ligger helt unikt ved stranden. I må selvfølgelig også slå et smut forbi hovedstaden Middelburg. 

4 spændende seværdigheder i Zeeland

  • Delta works - I må ikke snyde jer selv for synet af denne kæmpe dæmning, der viser den helt utrolige kamp mod havets kræfter.
  • Zeeuws Museum i hovedstaden Middelburg, hvor I kan blive meget klogere på Zeelands historie. 
  • Vlissingen, som er en ganske populær kystby, der byder på aktiviteter for både store og små.
  • Lake Grevelingen, der er en drøm for jer, der elsker vandsport. Her kan I dyrke alt lige fra kitesurfing til dykning, mens I også kan udforske søens mange ubeboede øer.