search

Feriebolig i Noord-Brabant

Lejer du et sommerhus i det nordlige Brabant i Holland, kan du glæde dig over, at du holder ferie i ”den pæneste provins i Holland”.
I Brabant er mulighederne mange. Du bliver budt velkommen af de maleriske byer og landsbyer som f.eks. s-Hertogenbosch , Tilburg , Breda og Eindhoven. I din ferie i sommerhus i det nordlige Brabant kan du frit vælge hvad du vil lave. Her er bla. mange naturskønne cykel- og vandrestier, naturparker, Efteling og Beekse Bergen safariparkerne, kunst og kulturelle attraktioner og meget mere. Året igennem arrangeres der mange musikalske og kulturelle arrangementer i Brabant, som vi varmt kan anbefale at besøge, såfremt du er heldig at der er et lige i din ferie i sommerhus i det nordlige Brabant. 
Privinsen Noord-Brabant ligger i den sydlige del af Holland og støder op til den Belgiske grænse. Dermed er det oplagt lige at smutte en tur til Belgien i sin ferie i Noord-Brabant.
Det nordlige Brabant er den næststørste provins i Holland og har en meget varieret natur. Her kan du finde områder med lige fra sand, klitter og flyvesand til vidtstrakte enge, marker, skove, søer og grøn natur. Af nogle af de smukke naturområder kan bla. nævnes: Biesbosch, Loonse & Drunense Duinen, Peel og Strabrechtse Heide.
Vil du, på din ferie i sommerhus i Brabant, gerne se andet end blot den smukke natur, som området har at byde på, er der masser af arrangementer, attraktioner og seværdigheder der kan besøges. Her er mange museer såsom Grafisk Design museet eller Naturmuseet Brabant. Teater og spillesteder som Chassé theater, Parktheater, 013, Effenaar og Mezz. Herudover er der arrangementer som karneval, blomsteroptog og diverse musikfestivaller.
Du kommer ikke til at kede dig i din ferie i sommerhus i det nordlige Brabant.