search

Feriebolig i Flevoland

Når du lejer et sommerhus i Flevoland har du alting lige ved hånden.
Provinsen Flevoland ligger i det centrale Holland og består af fastlandet på den ene side og øen Flevopolder på den anden side. Flevopolder er den største kunstige ø i verden, er omkring 5 meter under havets overflade og er forbundet af et netværk af broer med fastlandet.
Hvis det er en rolig og afslappende ferie i sommerhus, som du er på udkig efter, så er et sommerhus i Flevoland det perfekte valg. Regionen har den laveste befolkningstæthed i hele Holland og er især populær hos vandre- og cykelfolket. Her er mange spændende seværdigheder såsom flymuseet Aviodome, forlystelsesparken Walibi Holland og Bataviawerf, et skibsværft og museum der genskaber sejlskibe fra gamle dage.
Skal din ferie i sommerhus i Flevoland ære en aktivferie, er der rigtig mange muligheder her, for diverse former for vandsport og hvert år finder den store pop festival Lowlands sted, på en af de store engområder. Der er også mange vandre- og cykelruter i området og vi kan derfor varmt anbefale at du tager din cykel med eller lejer en når du er ankommet. Det er den bedste måde at udforske området omkring dit sommerhus i Flevoland.