search

Feriebolig i Overijssel

Lejer du sommerhus i Overijssel, kan du nyde naturlandskabet af søer, skove, floder og vandløb. Det er ikke for ingen ting, at provinsen Overijssel bliver kaldet ”Hollands Venedig”. Dette gør provinsen til et paradis for cykel- og vandre entusiaster. Overijssel har en rig og fascinerende historie, som du sikkert vil komme til at opleve på din ferie i sommerhus i Overijssel.
Provinsen ligger i det østligste Holland og grænser op til ikke mindre end 4 andre provinser og til Tyskland. Derved kan du nemt tage en dagstur til Tyskland i din ferie.
I Overijssel er der mange floder, bla. IJssel, Dinkel, Zwarte Water og Overijsselse Vecht. Her finder du også nationalparken Sallandse Heuvelrug, som absolut er et besøg værd. Er du til cykel eller vandreture, kan du glæde dig over de mange cykel og vandrestier der er i området.
Fra dit sommerhus i Overijssel er der ikke langt til diverse museer, seværdigheder og attraktioner. Besøg f.eks. Rijksmuseum i Enschede. Dynamo Expo, PlanetArt er også et besøg værd eller hvad med de mange festivaller som Geuzenpop, Hanzefestival, Gogobot eller havnefestivalen? Mulighederne er mange, når du lejer sommerhus i Overijssel.