search

Feriehus i Limburg

Limburg ligger i det sydlige Holland med grænser op til Tyskland og Belgien. En placering som er med til at give regionen et internationalt islæt og som gør, at I her kan opleve et lidt andet landskab end i resten af - det ret så flade - Holland. Bliver et feriehus i Limburg målet for jeres næste udenlandstur, så glæd jer til at opleve den mere grønne og bakkede del af Holland, til at kunne besøge spændende byer med mange attraktioner og naturligvis til at nyde god mad!

Alt efter hvor langt I skal ned i regionen Limburg, er der ca. 700 km til I rammer regionsgrænsen. En køretur som er overskuelig til en god kør-selv ferie, også hvis der er børn med på turen.

Nyd det smukke landskab fra et feriehus i Limburg

Spændende byer nær jeres feriehus i Limburg

Maastricht er hovedstaden i Limburg - en spændende og smuk en af slagsen, som især er kendt som byen, hvor traktaten, der skabte den fælles Europæiske Union, blev underskrevet. Her mødes I af smukke gamle bygninger, charmerende stræder og floden Maas. Besøg f.eks. den store basilika Skt. Servatius på Vrijthof pladsen. Oplev Hollands ældste byport, Helpoort. Shop i de mange butikker omkring Vrijthof pladsen, på Wolfstraat ligger de små butikker med high-end mærkerne mens der er butikker for alle i bydelen Wyck. 

Byen Roermond er også et besøg værd, især hvis der er shoppe-glade medlemmer i familien. Byen er nemlig især kendt for det store Designer Outlet Roermond. For de knap så shoppe-entusiastiske er der flere spændende oplevelser i byens centrum. Fantastisk arkitektur, hyggelige pladser med cafeer og imponerende bygninger, som f.eks. byens store katedral og det gamle rådhus. Roermond byder også på mange restauranter og klubber. 

Overvej også besøg i byerne Sittard, Venlo og Heerlen

4 søde, sjove og smukke oplevelser i Limburg 

  • Forlystelsesparken de Valkenier er stedet for legebørn i alle aldre. Her kan I hygge jer en hel dag både med ture i f.eks de hurtige rutsjebaner, på vandet i vandcyklerne, på legepladserne og på safari. 
  • Arcen Slotshave i den fine landsby Arcen, nær Venlo, er blandt de mest imponerende slotsparker i Europa. På de 32 hektar er der fyldt med dufte og farver, historiske anlæg og et smukt slot fra det 17. århundrede.
  • I Fun Forest Venlo klatrepark kan I få pulsen op og samtidig have det vildt sjovt på de forskellige klatrebaner mellem skovens træer. 
  • Het Aardbeienland er noget så specielt og sødt, som et sandt jordbær-eventyrland. Besøg jordbærskoven, hils på parkens små jordbær-nisser og husk naturligvis at smage den eventyrlige jordbær-flan. 
Feriehus i Limburg i feriehuspark

Leje af feriehus i Limburg 

Blandt de feriehuse, som udlejes i Limburg, ligger en stor del af dem i såkaldte "feriehusparker". Her lejer I stadig et privat feriehus, hvor I kan være jer selv og selv planlægge ferien, som I gerne vil. Men I får også andre goder med i lejen. De fleste parker byder nemlig på forskellige faciliteter, som I kan benytte. Det kan være poolområde, legepladser, fiskesøer osv. Mange børnefamilier vælger disse feriehusparker, hvor der altid er aktivitetsmuligheder + plads til den rendyrkede afslapning i og ved jeres feriehus i Limburg. 

I Limburg udlejes også feriehuse, som ligger mere private i de grønne bakker samt lejligheder i mindre byer. Perfekte til jer, som gerne vil være aktive i naturen på f.eks. mountainbiken samt for jer, som godt kan lide at opleve det autentiske liv i det område, hvor I holder ferie. 

Får I lyst til at udforske mere af Holland, som også har en fantastisk kystlinje, så kan I nemt finde andre, passende ferieboliger i Holland. Udvalget er stort fra kystområderne i nord til det sydlige Holland, hvor grænsen til nabolandene og andre ferieoplevelser er helt tæt på.