search

Feriebolig i Utrecht

Er du på udkig efter en ferie i Holland, så tjek vores sommerhuse i Utrecht.
Provinsen Utrecht ligger i hjertet af Holland præcis midt i landet. Med et sommerhus her, har du den perfekte, centrale base, for at udforske Holland i din ferie. Her kan du tage på cykel eller vandreture eller besøge nogle af byerne f.eks. Utrecht og Amersfoort.Provinsen Utrecht har en smuk natur med masser af rekreative muligheder. Her er søer og floder med mulighed for sejlads og badning.
Med et sommerhus i Utrecht er der ikke langt til diverse attraktioner. Tag f.eks. til Amersfoort og besøg den zoologiske have og få en dejlig familieudflugt ud af det. Eller hvad med at besøge nogle af slottene i Utrecht? De vil bestemt imponere dig og familien. 
 

Byen Utrecht

Fra dit sommerhus kan du tage en tur til selve byen Utrecht, som består af smalle gader, mange butikker, hyggelige torve med gade cafeer og selvfølgelig domkirken, som er den højeste i Holland og byder på en pragtfuld udsigt over byen og omegnen. Byen er unik på grund af det århundredegamle kanalsystem, hvor du kan finde byens mange kulinariske spisesteder. Når du lejer sommerhus i Utrecht, anbefaler vi, at du udforsker selve byen fra vandsiden f.eks. med båd, vandcykel, robåd eller kano. En tur på kanalerne i Utrecht er sjov for hele familien.

Vi byder dig velkommen i et sommerhus i Utrecht, eller i et af vores andre hytter i Holland.