search

Feriebolig i Alsace

Bølgende vinmarker, maleriske landsbyer med idylliske bindingsværkshuse, lokal vin og gastronomi i verdensklasse, er bare noget af det, der venter jer, når I lader en feriebolig i Alsace danne rammen om jeres ferie.

De ferieboliger, som udlejes i Alsace, kan betegnes som autentiske med en lokal og individuel indretning. I kan frit vælge blandt ferieboliger i naturen eller et feriehus eller en ferielejligheder i en af de spændende byer i Alsace. Fælles for boligerne er, at I vil komme til at holde ferie i unikke rammer, hvor I bor side om side med de lokale. 

Den romantiske hovedstad Strasbourg byder på fantastisk shopping og en hyggelig bykerne med bindingsværkshuse og kanaler. I Colmar emmer det af idyl. Byen, med de mange små kanaler og et veritabelt blomsterhav, kaldes også lille Venedig.

Alsace er rig på kultur og historie præget af både Frankrig og Tyskland. Når I tager på tur fra jeres feriebolig i Alsace, kommer I gennem små, maleriske landsbyer, frodige vinmarker og et utal af historiske borge og fæstningsværker  

5 spændende seværdigheder i Alsace

Med udgangspunkt i jeres feriebolig i Alsace, har I mulighed for at få masser af skønne ferieoplevelser. Pak bilen med en god madpakke og tag på tur rundt i det smukke område. I kan på forhånd udvælge et par seværdigheder, som I gerne vil besøge men I kan også med fordel lade jer inspirerer af de seværdigheder og byer I møder på jeres rundtur. 

Vi har udvalgt 5 spændende seværdigheder i Alsace, som vil kunne give jer et rigtig godt indblik i områdets natur, kultur og historie. 

  • Vosges du Nord: Fantastisk nationalpark med enestående natur og masser af vandre- og cykelruter. 
  • Strasbourg: Hovedstaden i Alsace, hvor I bl.a. kan opleve øen Grand Île som er på UNESCOs verdensarvsliste samt den romantiske bydel Petite France. Europa-Parlamentet har desuden hovedsæde i Strasbourg. 
  • Colmar: Pittoresk by der emmer af idyl, blomster og kanaler. Tag på en sejltur på kanalerne og indsnus den romantiske atmosfære.
  • Vinruten: Kør langs vinruten og oplev en perlerække af vingårde, pittoreske landsbyer, hyggelige, lokale restauranter og vinfester.
  • Haut-Koenigsbourg: Restaureret middelalderborg, et betagende bygningsværk der emmer af historie. 

Lej en feriebolig i Alsace året rundt 

I kan med fordel besøge Alsace hele året. Her venter nemlig altid gode oplevelser, uanset om det er sommer eller vinter. Et besøg i Alsace kan også nemt krydres med sjove og spændende events. 

I april måned summer f.eks. Colmar af liv. Her er der livlige markeder, levende musik, utallige blomster og meget andet for at fejre forårets komme. I december måned kan I få en eventyrlig oplevelse på de hyggelige julemarkeder i Strasbourg og i august samt september er der et hav af vinfestivals i alle de små landsbyer. En enestående og fantastisk oplevelse, hvor I kan nyde de mange gode vine fra Alsace. 

Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Frankrig hele året og I bestemmer selv om det skal være en uge, en langtidsferie eller bare en miniferie til at få ladet batterierne op.

Vidste I, at;

  • Alsace i flere omgange har været under tysk herredømme og at den tyske historie og kultur, stadig sætter sit præg på området?   
  • Mange af byerne i Alsace har både tyske og franske navne? F.eks. hedder Mulhouse også Mülhausen.