search

Feriebolig i Auvergne

Vælger I, at leje en feriebolig i Auvergne, kan I se frem til en ferie med helt unikke og virkelig autentiske oplevelser. Her findes der ingen turistfælder og souvenirbutikker med badedyr, til gengæld vil I opleve en særpræget og vidunderlig natur med vulkaner, græsklædte bjergsider, enge, tørvemoser og søer.

Ferieboligerne i Auvergne er autentiske og enkelt indrettet. I de pittoreske landsbyer, som f.eks. Le-Puy-en-Velay, er stemningen afslappet og det emmer af atmosfære og historie, i de krogede gader. Der findes adskillige vandre- og pilgrimsruter i Auvergne, der også byder på kunstoplevelser, masser af lokal kultur, verdensberømte oste, autentiske kurbade og betagende klostre. I Auvergne findes der ikke mindre end 3 steder, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Om vinteren kan I stå på alpinski i det skønne, sneklædte område.  

Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Frankrig hele året. Her kan I gå på opdagelse i historien, naturen og ikke mindst maden, som jo bestemt også er et vigtig element for en god ferie.

Forslag til 5 spændende seværdigheder i Auvergne

Fra jeres feriebolig i Auvergne har I mulighed for, at tage på mange forskellige ture rundt i området. Her kan I besøge mange forskellige seværdigheder, som både vil give jer et indblik i  Auvergne´s historie og natur. 

  • Nationalpark Parc régional des vocans d´Auvergne: Enestående naturområde med vulkankratre og toppe. Masser af cykel- og vandreruter.
  • Vulcania: Forlystelsespark som ud over sjove oplevelser indebærer masser af læring om vores jord og vulkaner.   
  • Le-Puy-en-Velay: Skøn lille by, hvor I bl.a. kan opleve Domkirken, vulkantoppe og starten på en pilgrimsrute der fører til Spanien.  
  • Panoramaruten: Besøg toppen af vulkanen Puy-du Dôme med det elektriske tog og oplev den spektakulære udsigt.
  • Katedralen Notre-Dame du Port de Clermont-Ferrand: Betagende bygningsværk fra det 11 århundrede der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Hvorfor skal I leje en feriebolig i Auvergne? 

En feriebolig i Auvergne er for jer der vil have autentiske, langtidsholdbare oplevelser på jeres ferie. Området er en sand skattekiste af skønhed, historie, kultur, gastronomi og ikke mindst unikke naturoplevelser. I Auvergne kommer I helt ind i hjertet af Frankrig og I vender helt sikkert tilbage, når I først har oplevet det vidunderlige område én gang.

Vidste I, at;

  • At den berømte Salers-ost udelukkende laves på mælk fra køer der har græsset på vulkanske blomsterenge?    
  • At Auvergne har masser af religiøs historie med et utal af klostre, kirker og pilgrimsruter?