search

Feriebolig i Île de France

Île de France er Frankrigs historiske hjerte, ikke mindst fordi regionen rummer byernes by, Paris. Der er dog meget andet at se og opleve i regionen, fantastiske slotte, gamle klostre, romantiske parker og haver samt ikke mindst den vidunderlige natur med søer og skove. Når I vælger en feriebolig i Île de France, har I det perfekte udgangspunkt for dagsture til Paris, og I kan samtidig opleve alt det andet i den skønne region.

Ferieboligerne i Île de France et mix af ferielejligheder og feriehuse, de fleste er enkelt indrettet og ligger i omegnen af Paris.   

Lej en feriebolig i Île de France og besøg Paris

Paris – byernes by

Hvor skal man egentlig starte? Paris er måske en af verdens mest kendte destinationer, med et væld af seværdigheder og en historie, som både kan ses og mærkes overalt i den fantastiske by. Gå en tur på Montmartre, nyd en cafe au laît på det hyggelige torv Place du Tertre, mens I iagttager kunsterne male og tegne på livet løs. Oplev en forestilling på Moulin Rouge og nyd udsigten over Paris fra Sacrè Coeur. Shop igennem i Latinerkvarteret eller på den berømte Champs Elysees, hvor designer butikkerne ligger som perler på en snor. Samtidig kan I jo smutte forbi Eiffeltårnet og Triumfbuen og måske også lægge vejen forbi Notre Dame. 

5 forslag til unikke oplevelser i Île de France 

Med udgangspunkt i jeres feriebolig i Île de France, har I mulighed for at få nogle helt uforglemmelige oplevelser:  

  • Versailles: I Solkongens vanvittig imponerende slot oser det af historie og skønhed. Sæt en hel dag af, så I kan nå at se det hele, både ude og inde. 
  • Fontainebleau: Den idylliske by ligger sydøst for Paris og det er også her I finder den berømte Fontainebleau skov. De små smalle gader oser af charme og her er masser af hyggelige cafeer og barer samt det berømte Fontainebleau slot.
  • Disneyland Paris: Et ”must see” for børnefamilien. Mød alle jeres Disney helte og heltinder i de eventyrlige omgivelser og få en oplevelse I aldrig glemmer.
  • Louvre: Det verdensberømte Museum i Paris er et arkitektonisk mesterværk og rummer kunst i verdensklasse, ikke mindst det berømte maleri af Mona Lisa. Museet er meget stort, så sæt god tid af til at se det hele. 
  • Aftensejltur på Seinen: Få en magisk oplevelse, når I glider ned af Seinen, mens tusmørket erstattes af byens utallige lys. En storslået oplevelse der bliver længe på nethinden. 

Hvorfor vælge en feriebolig i Île de France? 

Hvis I gerne vil opleve Paris og dens skønne omegn og samtidig holde ferie på jeres helt egne præmisser, er en feriebolig i Île de France det oplagte valg. I en feriebolig kan I tilberede jeres egne måltider, nyde solen på terrassen eller balkonen ind imellem alle de spændende udflugter, og ikke mindst tilrettelægge jeres ferie som det passer jer bedst. 

Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Frankrig hele året og I bestemmer selv om det skal være en uge eller bare en miniferie til at få ladet batterierne op.

Lej en feriebolig i Île de France til en dejlig familieferie

Sådan kommer I til Île de France

Der findes adskillige veje til Île de France. Kør´ selv og hav friheden til at udforske området i egen bil. Det tager ca. 10 – 11 timer fra den danske grænse i bil. Der er også adskillige flyruter til Paris fra flere lufthavne i Danmark. Flyveturen tager ca. 1 time og 40 minutter hvis I flyver direkte. Endelig er det muligt at tage toget ned gennem Tyskland. Togturen varer omtrent 12 – 13 timer.