search

Feriebolig i Aquitaine

Vælg en feriebolig i Aquitaine. Aquitaine er en af de populære destinationer i Frankrig, mellem Atlanterhavet og Pyrenæerne og regionen byder på smukke strande, skove, søer, floder, bjerglandskaber og mange kulturskatte at beundre.
Aquitaines kyst består af gyldne sandstrande, hvor I kan nyde solen, som skinner 2200 timer om året. Bordeaux, hovedstad i regionen er kendt verden over og denne fantastiske havneby er den femte største by i Frankrig. Bordeaux har mange kulturelle attraktioner med sine museer, neoklassiske bygninger og smukke parker. Badebyen Arcachon har et tempereret klima og kendt for østersavl. Aquitaine er relativt fladt terræn, og ideelt til vandre-og cykelture. Ønsker I mere bjergrigt terræn, kan I passende tage op i Pyrenæerne, som er et paradis for vandrere og skiløbere.
Nyd et ophold i et feriehus i Aquitaine og opdag regionens fantastiske vine. Omkring landsbyen Saint Emilion du finder de berømte vinmarker, der producerer de bedste vine i verden. Denne lille by er placeret på en bakke med udsigt over Dordogne.
Ligegyldigt hvor I tilbringer ferien i Aquitaine, er I sikre på en dejlig oplevelse i en feriebolig.