search

Feriebolig på Korsika

Drømmer I om ferie i paradis? Så er en feriebolig på Korsika altså et ganske godt bud. Her finder I nemlig kultur, natur, gastronomi og oplevelser i absolut verdensklasse. Når I lejer en ferielejlighed på Korsika, bor I i gåafstand til restauranter, kulturelle tilbud og bystemning, mens et feriehus på Korsika er for jer, der måske elsker at bo lidt afsondret med egen pool. Når det så er sagt, så har I jo rig mulighed for at finde lige netop den ejendom, der passer til jeres behov og ønsker.  Det eneste, der er helt sikkert er, at I - ved at leje et feriehus på Korsika i private omgivelser - helt selv bestemmer, hvordan feriedagene skal fyldes ud. 

Læs dog gerne med nedenfor, hvor vi giver vores besyv med

Aktiv ferie på Korsika

Er I en aktiv forsamling? Så skal I glæde jer til jeres ferie på Korsika - her er der nemlig rig mulighed for at kaste jer ud i et væld af aktiviteter. Øen er omgivet af det smukkeste turkisblå hav, der nærmest synger sirenesang til alle jer, der elsker at svømme, dykke og snorkle. Familiens vandhunde og badedyr har dog også mulighed for at nyde dagene på de kridhvide sandstrande. 

Samtidig byder den kuperede ø med den alsidige natur også på helt magiske vandre-, ride og cykelture. Ydermere finder I mange andre outdoor-muligheder til lands, til vands og i luften, og det er altså kun jer selv, der sætter begrænsningerne. 

Kulturelle og gastronomiske oplevelser på Korsika

Øen er bestemt også et hotspot for livsnydere, idet den vrimler med vingårde, fantastiske restauranter og hyggelige caféer til den hurtige pause. I kan altså spise og drikke jer godt igennem ferien, mens I også kan udforske byernes gastronomiske og kulturelle tilbud. 

Der findes kunstmuseer, historiske museer og en lang række monumenter, som de historieinteresserede kan gå på opdagelse i. Samtidig byder øens mange byer på deres helt eget lokalmiljø med små lokale forretningsdrivende og gode shoppingmuligheder. 

5 bud på gode seværdigheder på Korsika

Når I lejer en feriebolig på Korsika står oplevelserne i kø. Vi har dog tilladt os at udvælge fem af de allerbedste seværdigheder, som I kan være sammen om - enten som familie, par eller vennegruppe: 

  • Besøg hovedstaden Ajaccio og giv efter for byens boblende storbystemning 
  • Besøg strandene ved det turkisblå hav omkring Porto Vecchio
  • Besøg det UNESCO-listede naturreservatet Bouches de Bonifacio
  • Besøg det UNESCO-listede naturreservatet Naturelle de Scandola
  • Besøg øens egne ørken Désert de Agriate

Kort sagt er Korsika den oplagte feriedestination for jer, der både elsker bjergtagende natur, små hyggelige byer med forankret lokalmiljø og historiske og kulturelle perler. Lej en feriebolig på Korsika i dag og udforsk den lille perle midt i Middelhavet.