search

Feriebolig i det centrale Frankrig

En feriebolig i det centrale Frankrig åbner op for en ferie med; bølgende vinmarker, spejlblanke søer, rislende floder og pittoreske landsbyer, der bare emmer af historie. I Loiredalen ligger de romantiske slotte og de imponerende klostre, som perler på en snor. Når I besøger de små middelalderlandsbyer, står tiden stille. Her slappes der helt af, mens der nydes et glas vin og spilles boule på det lokale torv. Den mangfoldige natur er en oplevelse i sig selv og I kan både vandre og cykle samt dyrker flere former for vandsport på floder og i søer. 

Fokus på feriebolig i det centrale Frankrig 

Størstedelen af ferieboligerne i det centrale Frankrig er klassiske franske stenhuse, hvor I får alvor vil føle, at I er kommet til Frankrig, Boligerne er autentiske og hyggeligt indrettet med masser af atmosfære. Haverne er hyggelige og giver mulighed for både at dase i solen samt for at køle af i skyggen, under et træ, når solen står højt på himlen. 

Klimaet i det centrale Frankrig indbyder også klart til masser af til udendørsliv. En del af de ferieboliger, som kan lejes hos os, tilbyder de helt rette faciliteter til masser af hygge og afslapning i det fri. Flere ferieboliger i det centrale Frankrig har også en udendørs pool. Det er enten en helt privat eller fælles pool, som I kan bruge under jeres ophold. 

5 store oplevelser i det centrale Frankrig

Med udgangspunkt i jeres feriebolig i det centrale Frankrig, har I mulighed for at få masser af skønne ferieoplevelser. Her har vi fremhævet 5 oplevelser, som både vil tilfredsstille smagsløgene, de historie -og kulturinteresserede samt måske teste højdeskrækken. 

  • Orléans: Hovedby med masser af seværdigheder i verdensklasse, bl.a. Maison de Jeanne d`arc, den fantastiske Katedral og den vidunderlige bypark med masser af rekreative områder og legeplads.
  • Vinruten i Loiredalen: Følg vinruten og besøg de små vingårde. Gå en tur gennem vinmarkerne og smag på de forskellige lokalt producere vine.
  • Luftballontur: Få en helt unik oplevelse, mens I stille svæver over Loire flodens sandede breder, historiske slotte og grønne vinmarker.
  • Malagué Søen: Ved den skønne sø kan I rigtig slappe af, bade og nyde solen. Der er også et aktivitetscenter med hvor I kan leje kano og SUP. Om sommeren er der livredder til stede.
  • Tours: Besøg den gamle bydel og gå på opdagelse i de smalle gader, der emmer af historie. Det er også her I finder masser af små, hyggelige fortovscafeer og den smukke domkirke fra 1100-tallet.

Hvorfor leje en feriebolig i det centrale Frankrig? 

En feriebolig i det centrale Frankrig er for jer, der vil have autentiske og langtidsholdbare ferieminder. Her er I langt fra masseturismen og helt tæt på den lokale kultur, natur og befolkning. I kommer helt tæt på det autentiske Frankrig. Hvor I bor i unikke rammer, som vil give jeres ophold i en feriebolig i det centrale Frankrig en helt særlig stemning. 

Hos dansommer kan I leje ferieboliger i Frankrig hele året og I bestemmer selv om det skal være en uge, en langtidsferie eller bare en miniferie til at få ladet batterierne op.