search

Feriebolig Languedoc-Rousillon

Languedoc-Roussillon strækker sig fra den vestlige bred af Rhône i Frankrig til den spanske grænse.  Lejer I et feriehus i dette skønne område, kan I nyde godt af de mange vinmarker og olivenlune. På Middelshavetskyst, er der talrige bugter, laguner og endeløse sandstrande. Med 300 solskindsdage om året, kan I nyde et fredeligt og afslappende ophold i Languedoc-Rousillon. Besøg de mange og smukke strande og vidunderlige landskab, hvor I kan støde på en flok flamingoer. 
Når I befinder jer i Frankrig, må I naturligvis også mange det franske køkken og Languedoc-Roussillon er en særdeles velsmagende region med olivenolie, hvidløg og krydderurter. De lokale specialiteter inkluderer bl.a. muslinger, søpindsvin, sardiner og skaldyr. Og tilsat den lokale Languedoc vin er i godt på vej til en kulinarisk oplevelse
I dette område vil du finde mange vinmarker og olivenlunde. På Middelhavskysten, er der talrige bugter og laguner og endeløse sandstrande. En feriebolig i Languedoc-Roussillon er det ideelle udgangspunkt for dit ophold. Det er nemt at finde en dejlig ferie for dig og din familie.
Languedoc-Roussillon er en region som har det hele og byder på ferieboliger af alle standarder.