Som gæster hos dansommer kan I se frem til en masse gode kundefordele, til en lang række sjove og spændende attraktioner, i Danmark.

Nogle af vores kundefordele er gældende for bestemt områder i Danmark, men andre kan benyttes, uanset hvor I Danmark, der lejes sommerhus. 

Det er forskelligt hvordan de enkelte kundefordele udløses. Ved nogle skal der købes billetter på forhånd, ved nogle skal der medbringes en fordelskupon, som I kan finde under jeres ”My Booking”, mens det ved andre attraktioner er nok at fremvise et dansomme lejebevis ved indgangen, for at opnå fordelen. Det er vigtigt, at I undersøger på forhånd, hvordan I opnår rabat ved den attraktion, I gerne vil besøge. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 10 eventyrlige temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for hele familien. Kom og oplev en forlystelsespark i verdensklasse – og gå på opdagelse i årets vildeste nyhed: Dinosaurland – et kæmpestort temaland fyldt med 25 vilde dinosaurer og 3 sjove forlystelser.

Djurs Sommerland - Dinosauerland

1 dags-billet:

30. april – 19. juni 2022: Rabatpris pr. person: kr. 270 (normalpris 290)
20. juni – 23. oktober 2022: Rabatpris pr. person: kr. 295 (normalpris 315)

2 dages-billet:

30. april – 19. juni 2022: Rabatpris pr. person: kr. 415 (normalpris 440)
20. juni – 23. oktober 2022: Rabatpris pr. person: kr. 440 (normalpris 465)

Børn 0-2 år gratis.

Du kan købe billetter på alle lokale kontorer i Danmark – så kan du gå direkte ind i Djurs Sommerland, du skal blot scanne entrebilletten ved indgangen til Djurs Sommerland.

Ved fremvisning af voucher og lejebevis kan du også købe billetter med rabat i Djurs Sommerland, hvis billetten indløses i den periode, ferieboligen er lejet.

Læs mere om tilbuddet til Djurs Sommerland

LEGOLAND® Billund

Køb 1 kampagnebillet og få 1 gratis billet

I den store forlystelsespark LEGOLAND® er der masser af sjove oplevelser for hele familien. 

Læs mere om tilbuddet i LEGOLAND.  

LEGO® House

Få 80 DKK i rabat pr. person

Lejer I sommerhus i Danmark (Bornholm undtaget), kan I købe billetter til den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO House. 

Læs mere om tilbuddet til LEGO HOUSE 

Universe Science Park 

Få 20 % rabat til Universe Science Park 

Når I lejer sommerhus i Sønderjylland, får I 25% rabat på entré til oplevelsesparken Universe på Als.

Læs mere om tilbuddet i Universe Science Park 

Knuthenborg Safaripark

Få 20% rabat på entreen

Når I bestiller et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, får I mulighed for at tage i Knuthenborg Safaripark og opleve vilde dyr fra hele verden. 

Læs mere om tilbuddet til Knuthenborg Safaripark 

BonBon-Land

Få op til 25% rabat 

Holder du ferie i et sommerhus på Fyn eller Sjælland, så er der ikke langt til BonBon-Land ved Næstved. Her venter en skøn dag, for hele familien, for : "Det er skide skægt i BonBon-Land!

Læs mere om tilbuddet til BonBon-Land 

Ree Park 

Få 20% rabat på entreen

Lejer I et sommerhus i Jylland, kan I komme en tur i Ree Park. Se de mange vilde dyr fra 5 kontinenter, tag på en guidet safari og meget mere i Ree Park. 

Læs mere om tilbuddet til Ree Park.

Fårup Sommerland

Få rabat på både 1-dags og 2-dags billetter til Fårup Sommerland

Kombiner jeres sommerhusophold i Jylland med et besøg i en af Danmarks største forlystelsesparker, hvor der er masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien.

Alt lige fra rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland.

Læs mere om tilbuddet til Fårup Sommerland

Kattegatcentret 

Få 20% rabat på entreen

Bestil sommerhus i Jylland og få 20 % rabat på entrebilletter til Kattegatcentret i Grenå. Kattegatcentret er fuld af oplevelser både inde og ude, der bider sig fast for altid!

Læs mere om tilbuddet til Kattegatcentret

WOW Park 

Få 20% rabat 

Besøg  WOW Park i enten Billund eller Skjern, når I lejer sommerhus i Vestjylland eller Sønderjylland. I WOW Park er der mange sjove og spændende aktiviteter i trætoppene, under jorden og i skovbunden. 

Læs mere om tilbuddet til WOW Park

Sagnlandet Lejre

Få 33% rabat på entreen

Lej sommerhus på Sjælland eller Lolland/Falster og besøg det spændende Sagnlandet Lejre. Oplev oldtiden komme til live og mød blandt andet vikinger og stenaldermænd.

Læs mere om tilbuddet til Sagnlandet Lejre

GIVSKUD ZOO 

Få 20 % rabat på entreen

Bestil et sommerhus i Jylland og tag en tur i GIVSKUD ZOO. Her får I en dejlig dag i dyrenes rige for hele familien - kun 25 min kørsel fra Billund. Her har I mulighed for, at køre en tur i egen bil, blandt vilde løver.

Læs mere om tilbuddet til GIVSKUD ZOO 

Gavnø Slot & Go Fly

Få 25% rabat 

Når du bestiller et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster, får du mulighed for at besøge Gavnø Slot & Gavnø Go Fly med rabat. 

På Gavnø starter et eventyr for hele familien.

Læs mere om tilbuddet til Gavnø Slot og Go Fly

Nextory

Som dansommer gæst får du gratis adgang til 60 dages brug af Nextory, som er en abonnementstjeneste med 300.000 lydbøger og ebøger. 

Læs mere om tilbuddet hos Nextory

Sagaland 

Få 15 % rabat til Sagaland 

Bestil sommerhus i enten Nordjylland eller Vestjylland og besøg den spændende eventyrpark. 

Læs mere om tilbuddet til Sagaland  

Morgenavisen Jyllands-Posten

Gratis adgang til Morgenavisen Jyllands-Posten

Når du booker en feriebolig hos NOVASOL, kan du få gratis adgang til Jyllands-Postens e-avis i 14 dage. Så kan du holde dig opdateret i løbet af ferien - både herhjemme og i udlandet.

Læs mere om tilbuddet til Jyllands-Posten

Adventure Park

Spar 20 % på entreen

Når du har booket et sommerhus ved Søndervig eller Bjerregård, kan du få rabat på indgangen til Adventure Park. Du skal blot fremvise dit dansommer lejebevis, så sparer du 20 % på adgangen til Adventure Golf, Fodboldgolf, Minigolf, Bowls, Skydesimulator, Legeland og alle deres indendørs spil. 

 

 

| Administrator
(Først publiceret )