Fårup Sommerland

Lej sommerhus hos dansommer i Jylland og få rabat på entreen til Fårup Sommerland. Der gives 10% rabat på både 1-dags og 2-dags billetter. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan får du rabat til Fårup Sommerland: 

24 timer efter bestilling af sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til Fårup Sommerland, sammen med dit dansommer lejebevis. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til Fårup Sommerland. 

Familie oplevelser i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er åbent fra 30. april til 19. september samt i efterårsferien fra 16. til 24. oktober 2021. 

Fårup er en af Danmark største turistattraktioner. Der er mere end 60 forlystelser og aktiviteter for legebørn i alle aldre – der er nemlig forlystelser til alle jer, der er til action, vand og leg i lange baner.  Er du til vind i håret kan du eksempelvis prøve Lynet, som er en af Danmarks vildeste forlystelser. Her bliver du kastet afsted med en acceleration, der bringer dig fra 0 til 80 km/t på bare 2 sekunder. Du kan også prøve Hvirvelvinden, som er Fårup Sommerlands mest halsbrækkende forlystelse nogensinde. Her bliver du kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at du roterer rundt.

Faarup Sommerland

Saven – nyhed fra 2020

Saven er navnet på Fårups nye rutsjebane, der blev bygget i 2020. Rutsjebanen er parkens hidtil højeste på hele 24 meter. Saven er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns.

Største vandland i Danmark

Aquaparken byder på et hav af sjove vandforlystelser og bassiner for både små og store vandhunde. Prøv eksempelvis den vilde og bumpende Wild River, der er vandlandets hæsblæsende river rafting-rutsjebane eller hop ned i det 27 grader varme bølgebassin med både små og store bølger.

Ridetur i naturen

Der er også mulighed for at komme med på en skøn ridetur gennem skoven, naturen og terrænet omkring Fårup. Der tilbydes flere forskellige rideture, så der er plads til både erfarne og uerfarne ryttere.

Fårups islandske heste er rolige, pålidelige og vant til børn, så der er garanti for en sjov oplevelse uanset erfaringsniveau.