GIVSKUD ZOO

Når I lejer sommerhus i Jylland hos dansommer, kan I få 20% rabat på entreen til GIVSKUD ZOO.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat i GIVSKUD ZOO: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe til GIVSKUD ZOO. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til GIVSKUD ZOO. 

Der skal fremvises et gyldigt dansommer lejebevis ved indgangen, sammen med rabatvoucheren. 

Vi anbefaler: 

Inden jeres besøg i GIVSKUD ZOO, anbefaler vi, at I læser om diverse forholdsregler i parken. Så er I klædt godt på til en dejlig dag i parken. 

Zoo og safari

Tag familien med på safari i jeres egen bil eller i safaribus og kom helt tæt på dyrene. Oplev når giraffer, zebraer, antiloper og mange andre spændende dyr, når krydser vejen lige foran jer. Fortsæt ind i løvers territorium, og mærk gyset, når de store katte lister rundt lige uden for jeres bil. Besøg også mange andre fascinerende dyr til fods i zoo bl.a. kæmpeoddere, Danmarks eneste gorillaflok, næsehorn, vandbøfler og mange andre. Gennem hele sæsonen er der spændende fodringer og andre særoplevelser nær og hus dyrene.

Mød fortidens giganter

Tag på to tidsrejser mange millioner år tilbage i tiden og oplev de fascinerede giganter, dinosaurerne, bl.a. den   store Argentinosaurus og den farlige Tyrannosaurus rex og 15 modeller i istidsudstillingen bl.a. mammutter. Alle er i naturlig størrelse.

Bliv inspireret og tag nye viden med hjem

Glæd jer også til de mange spændende særudstillinger. Mød bl.a. mammutter og sabelkatte i naturlig størrelse i ”Tilbage til istiden” og oplev, hvordan død skaber liv i dyreriget i Dødens Hytte, hvordan vi selv kan hjælpe naturen i Inspiratorium og hvordan vi selv kan gøre en forskel for at bekæmpe plastikforurening i Plastik-Planeten. Alle udstillinger er inkluderet i indgangsbilletten. 

Leg og hygge i GIVSKUD ZOO

Når I er mætte af dyreoplevelser, byder GIVSKUD ZOO på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor børnene kan bage snobrød over bål og vaske guld på ægte guldgravermanér. Der er også flere spændende udfordringer i dinolejren og istidslejren. Lad børnene give den gas på de kæmpestore legepladser og ikke mindst prøve kræfter i det store legetårn, mens I slapper af. Familiens mindste medlemmer vil uden tvivl særligt elske legepladsen med "klappegeder".

I kan nemt få en hel feriedag til at gå i GIVSKUD ZOO.
Det er muligt at købe mad og drikke i parken, og I er også velkomne til at medbringe egen madpakke.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestil dit sommerhus, så du kan få de 20% rabat på entreen, i forhold til normalprisen, ved GIVSKUD ZOOs entré