Lej sommerhus i Nordjylland eller Vestjylland og få 15 % rabat på entreen til Sagaland - Eventyrpark. 

Sagaland er en eventyrpark beliggende på en gammel klitgård i Vestjylland. Her kan I opleve de gode gamle eventyr på nye og sjove måder. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

I Sagaland er der hver dag eventyrshow med vaskeægte riddere, der kæmper til hest. Ridderhestene kan besøges i stalden efter forestillingen. Mød også ridderen, som gerne fortæller skrøner fra gammel tid. I kan også få lov at prøve hans rustning. 

Sagaland

Mysteriejagten er en sjov aktivitet for alle skarpsindige detektiver! Her skal I følge sporene gennem de gamle eventyr af HC. Andersen og Bdr. Grimm. Sammen kan I løse gåderne og finde tyven.

I Sagaland er der også masser af finurlige spil og gode gamle lege. Her kan hele familien udfordre hinanden. Det er sjovt, også for de voksne og hyggen er helt skærmfri! Man kan også klippe sirlige papirklip, nørkle med garn og uld, afprøve gamle håndværk eller bare hygge sig ved bålet. 

Sagaland - show

I må gerne medbringe madkurv og har desuden mulighed for, at låne en grill. Når entreen er betalt er alt gratis - også pandekagerne! Kaffe og is kan købes.

Besøg Sagaland - Alle tiders Eventyr!
 

Find informationer om åbningstider på: sagaland.dk 

| Administrator