Ree Park – Ebeltoft Safari

Få 20% rabat på billetter til Ree Park, når du lejer sommerhus i Jylland hos dansommer. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Østjylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i Ree Park. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Ree Park. 

Ree Park - Land Rover Safari

Vilde oplevelser i dyrenes verden 

I Djurslands store safaripark venter masser af vilde indtryk. På rejsen gennem parkens fire verdensdele opleves en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver eneste dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Land Rover Safari og Amerika Expressen

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr.

Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden. Tag med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Ree Park - ulv

Vilde dyreaktiviteter

På en walking safari, en guidet rundtur, kan I selv være med til at bestemme, hvilke dyr I kommer forbi. Undervejs fortæller jeres guide om dyrene samt om det store arbejde med naturbevarelse og udryddelsestruede dyr, som Ree Park også er involveret i. 

Oplevelser for livet

Ree Park Safari arbejder aktivt med bevarelse af udryddelsestruede dyr med det formål at beskytte dyrene i naturen, sikre dem gode livsbetingelser i deres naturlige leveområder og aktivt arbejde for arters overlevelse. Med dette følger en masse oplevelser for livet – til gavn og glæde for natur, dyr og mennesker i parken. Dyrene i Ree Park har god plads til aktivitet, så de får et godt liv med gode betingelser for at udleve deres naturlige adfærd.

Efter en dag i Ree Park vil I alle komme hjem med mange gode oplevelser, som vil huskes længe. 

Ree Park - Savanne

Læs mere på reepark.dk

 

| Administrator
(Først publiceret )