Ree Park – Ebeltoft Safari

Få 20% rabat på billetter til Ree Park, når du lejer sommerhus i Jylland hos dansommer. 

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Østjylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe i Ree Park. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Ree Park. 

Vilde oplevelser i dyrenes verden 

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie. Kom helt tæt på dyrenes verden, når du lejer et sommerhus i Østjylland. 

Tag med på tur i parken

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr. 

I kan også tage en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

Vilde dyreaktiviteter i Ree Park 

Gå ikke glip af dagens mange sjove dyreaktiviteter, hvor Danmarks eneste geparder jager føden med 70 km/t, de energiske lemurer springer rundt efter frugter og odderne flokkes om føden. Guiden fortæller om dyrene, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål. 

Besøg de skønne abeøer og mød nysgerrige lemurer, frække dødningehovedaber og flere andre abearter.

Spændende dyr på Naturscenen


Nyd en fantastisk fremvisning på Naturscenen med alt fra kloge grise til fascinerende og farvestrålende fugle. Du får en stor oplevelse i dyrenes verden.
Stig også ombord på ørkenens skib. Prøv en sjov ridetur på én af vores store kameler. Voksne er også velkomne.

 

| Administrator
(Først publiceret )