LEGO House

Lejer du sommerhus i Danmark (Bornholm undtaget) kan du købe billetter til den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO House via dansommer.   

Besparelsen udgør 70 DKK i forhold til billetpris ved køb i LEGO HOUSE.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten til LEGO HOUSE 

Få at opnå rabatten, skal du benytte det link, som du finder i din MyBooking. Linket aktiveres 24 timer efter du har bestilt et sommerhus. 

Der kan ikke købes billetter til LEGO House på dansommer´s lokale servicekontorer, ligesom der ikke kan opnås rabat ved indgangen til LEGO House mod forevisning af et dansommer lejebevis. 

LEGO® House – Verdens bedste legeaftale

Halløjsa! Velkommen til verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Det bliver en fantastisk dag i det ultimative LEGO® legehus. Og alle er inviteret til legeaftalen, ingen vil hjem fra. Og det gør det lidt bøvlet, når det er lukketid. Men sjovt bliver det. Nå, men vi ses.

Legehus på et helt nye niveau

Du er her stadig - hvor dejligt! Jamen, så fortsætter jeg bare: LEGO® House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Spuare og lækre udendørs legepladser på vores ni tagterrasser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker. Nu fortsætter du ind i Oplevelseszonerne...

Lad kreativiteten trone i Rød Zone

Wooosh! Forestil dig et mægtigt vandfald af LEGO® klodser. Et ocean af farver. Hvad ville du bygge? I Rød Zone klikker kreativiteten med leg og fantasi. Skab et unikt mesterværk eller løs seje udfordringer med de søde Play Agents. Jeg lover, at du ikke kommer til at mangle LEGO klodser. Bare byg løs. 

Skab historier i din tone i Grøn Zone

And action! Vil du være helt i din egen film? Så kig forbi Grøn Zone og skyd årets blockbuster. Du kan også udforske vores LEGO® verdener og opdage skjulte historier. Eller hvad med at bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin? 

Oplev leg og logik klone i Blå Zone

Hey, har du prøvet at befri mammutter fra isen med intelligente robotter på en arktisk ekspedition? Nej, vel. Men det lyder da meget fedt, ik’? Du kan også bygge din egen racerbil og teste den på banen – hvilken er mon hurtigst? Eller lege byarkitekt for en dag. I Blå Zone gearer vi op for både leg og logik. 

Lad fantasien krone i Gul Zone

Kan en fisk ha’ arme? Eller hjul? I Gul Zone er du boss. Byg et LEGO® havdyr frit efter din fantasi og slip det løs i akvariet. Eller byg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klodset insekt, og lade det danse gennem junglen. Alt er op til dig og din fantasi.