Lejer du sommerhus i Danmark (Bornholm undtaget) kan du købe billetter til den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO House via dansommer.   

Besparelsen udgør 30 DKK i forhold til billetpris ved køb i LEGO House.

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten til LEGO HOUSE 

Få at opnå rabatten, skal du benytte det link, som du finder i din MyBooking. Linket aktiveres 24 timer efter du har bestilt et sommerhus. 

Der kan ikke købes billetter til LEGO House på dansommer´s lokale servicekontorer, ligesom der ikke kan opnås rabat ved indgangen til LEGO House mod forevisning af et dansommer lejebevis. 

LEGO® House – Verdens bedste legeaftale

LEGO® House er verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Her kan du slippe fantasien løs blandt millioner LEGO klodser. Byg dine egne kreationer og se dem komme til live. Kør om kap med din familie og se, hvilket LEGO køretøj der er hurtigst. Og spis i én af de LEGO inspirerede restauranter, når du bliver sulten. 

LEGO House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Square og sjove udendørs legepladser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity - det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker, inden du fortsætter ind i Oplevelseszonerne.  

LEGO House - Gallery

Slip kreativiteten løs i Rød Zone

Forestil dig et mægtigt vandfald af LEGO klodser. Et ocean af farver. Hvad ville du bygge? I Rød Zone klikker kreativiteten med leg og fantasi. Skab et unikt mesterværk eller løs seje udfordringer med de søde Play Agents. Du kommer ikke til at mangle LEGO klodser. Bare byg løs.

Skab dine egne historier i Grøn Zone

Vil du være helt i din egen film? Så kig forbi Grøn Zone og skyd årets blockbuster. Du kan også udforske vores LEGO verdener og opdage skjulte historier. Eller hvad med at bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin? 

Lego House - Robo Lab

Gear op for legen i Blå Zone

Fyr op under din biavler-robot og sørg for at bierne har de bedste betingelser for at lave honning. Eller byg din egen racerbil og kør om kap med din familie – hvilken er mon hurtigst? Du kan også lege byarkitekt for en dag og styre en hel interaktiv storby. I Blå Zone gearer vi op for både leg og logik. 

Byg dig glad i Gul Zone

Kan en fisk ha’ arme? Eller hjul? I Gul Zone er du boss. Byg et LEGO havdyr frit efter din fantasi og slip det løs i akvariet. Eller byg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klodset insekt, og lade det danse gennem junglen. Alt er op til dig og din fantasi.

 

 

 

| Redaktør
(Først publiceret )