Når I lejer et sommerhus i enten Vestjylland eller Sønderjylland, kan I få 20 % rabat til WOW PARK i Skjern eller Billund.

WOW PARK er to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere!

Undrer du dig over, hvad stjernerne betyder? Vores eksperter bruger dem til at vurdere feriehusets standard. Det er ret simpelt; jo flere stjerner, jo mere komfort kan du forvente.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår I rabatten:

24 timer efter bestilling af sommerhuse i enten Vestjylland eller Sønderjylland, vil I få adgang til en rabatvoucher i jeres MyBooking. Denne rabatvoucher skal udskrives og medbringes til WOW PARK. Rabatten fratrækkes direkte ved indgangen til WOW PARK.

Husk at tjekke parkernes åbningstider på: wowpark.dk 

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Rabatten gælder for besøg i én af de to parker pr. booking.

WOW PARK for hele familien

WOW PARK - Fuld gas og fri leg i den vildeste skov

WOW PARK er den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven, hvor hele familien kan samles om aktiv leg, både i trækronerne, i skovbunden og under jorden!

Både børn og voksne kan boltre sig i svævebaner, trætoplegehuse, hængebroer, rutsjebaner, kæmpeslynger, hoppenet med store bolde og meget mere. Blandt de mere rolige aktiviteter er konkurrencer og spil, kreativt værksted, store labyrinterg og meget mere. For de alleryngste børn er der f.eks. hyggelige legehuse, gynger, klappegeder og labyrinter. Når I trænger til en lille pause, kan I hygge jer ved bålet, slappe af i Hængekøjelunden. Et besøg i WOW PARK bliver uden tvivl en god og sjov oplevelse, for hele familien.

WOW PARK

WOW PARK – Skjern

WOW PARK Skjern er den første WOW PARK – placeret i en fantastisk skov og med charmerende, gamle bygninger. Her vækker de mange sjove oplevelser alle sanserne. I kan slippe fantasien løsen og ikke mindst, få masser af fælles og nærværende oplevelser.

Start jeres besøg i WOW PARK Skjern med en tur fra det ene trætoplegehus til det næste. Her bevæger I jer mellem de høje træer, rundt på sjove hængebroer -  helt oppe i trækronerne. Når I lander blødt i skovbunde, efter en rutsjebanetur, kan I studere en bille i skovbunden og puste ud under åben himmel. I Skovlabyrinten får I testet jeres stedsans mens I kan tage en familiedyst i de forskellige lege og spillezoner.

WOW PARK Skjern ligger ved Finderup ca. 15 km. fra Skjern

Læs mere om WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern

WOW PARK – Billund

WOW PARK Billund åbnede i juni 2020 og er altså en helt ny og kæmpestor park, som strækker sig over et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Her kan I lege helt oppe i trækronerne, løbe fra træ til træ og tage turen ned af den 40 meter lange kælkebakke, som også kan bruges om sommeren. I et af de store net, på op til 300 m2 højt oppe i træerne, kan I hoppe løs blandt kæmpebolde. Sus afsted i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

Under jorden kan I kravle på eventyr og finde de små legehuler i de mange snoede gange. Vandets Verden er for alle, som elsker leg med vand. I en af WOW PARKS mange battle-fields, kan I spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge jer i det gode legeområde for de mindste.

WOW PARK Billund finder I ca. 2 km. fra centrum af Billund by.

Læs mere om WOW PARK Billund

WOW PARK Billund

Oplevelser og hygge til en hel dag i WOW PARK

I WOW PARK er der også lagt op til de rolige hyggestunder. I kan købe mad, drikkevarer, is og kaffe samt f.eks. popcorn og snobrødsdej, som I kan tilberedes over bål – det er altid et hit for hele familien. I må også gerne tage jeres egen madpakke med. Der er flere gode steder hvor I kan nyde frokosten i det grønne.  

I krea-værkstederne er der fri leg med værktøj, træ, maling og sjove naturmaterialer. Her kan I skabe jeres egne små fantasifigurer og ikke mindst, få et dejligt minde med hjem fra jeres tur til WOW PARK.   

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien med gode, fælles ferieminder, som vil holde længe -  til en god pris.

| Administrator
(Først publiceret )